fredag 1 september 2017

Tak och fasad sundsvall

Visa fler bolag på denna adress. JAS TAK är ett självständigt plåtslageri med säte i Sundsvall. Förra året gick företaget med förlust. Det sitter endast män i styrelsen.


Företaget har anställda och omsätter miljoner. Tak och fasad i Sundsvall AB.

Plåtslageri och tätskikt. Här kan du skriva en ingress, en kortare sammanfattning om er verksamhet. Lägg in företagsbeskrivning (del1). Det är möjligt att dela upp texten i två fält.


Varje dag letar miljoner användare efter B2B- företag som ditt. Registrera dig kostnadsfritt som användare på Kompass globala företagsdatabas så kommer vi hjälpa dig att få dina affärer att växa. Vi erbjuder takläggning av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser.


Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar. JAS är en självständig firma som hyr ut och monterar byggnadsställningar och väderskydd samt tar egna uppdrag inom måleri, armering, murning, tak - och fasadrenovering.

Vi kan även arbeta som inhyrd arbetskraft . Ja, registrerad för F-skatt. Diverse övriga specialiserade bygg- och anläggningsentreprenörer . Mässan för fackfolk som planerar, konstruerar och anlägger tak och fasader på alla typer av byggnader. Kampanjstatus Sök efter sökord. Mässmediat är effektiv kanal för att skapa långsiktiga affärsrelationer av hög kvalitet. I en tid då tid är en viktigare faktor än allt annat, väljer föreskrivarna och köparna sina möten så att de ger optimal . Adress: Bryggaregränd B. Hit bjuds etablerade företag med nyheter inom temanen.


Målgruppen är i huvudsak föreskrivare och beställare men även inköpare och projektledare. Arrangör: Skånsk Byggtjänst. Tid: Se evenemangets hemsida. Entré: Se evenemangets hemsida . Vi har lagt tätskikt på dom nya tak kuporna.


Besöksadress: Svartviksvägen 8Kvissleby. Bolagets verksamhet ska vara att bedriva byggnadsplåtslageri och försäljning av byggnadsmaterial, handel med aktier oc värdepapper, förvaltning av fast och lö. Vi levererar kontinuerligt resultat av högsta kvalitet och . Vi utför våra arbeten inom områdena Hudiksvall, Nordanstig och Sundsvall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.