tisdag 27 januari 2015

Arbete på väg giltighetstid

Arbete med beläggning och fräsning. Författningar och publikationer. Klicka HÄR för att komma till utbildningen.


Den ger grundkompetens för de objekt som är upphandlade enligt Trafikverkets tekniska krav (TRVK Apv). Här finns information för dig som är entreprenör, leverantör (till exempel BAS-P, BAS-U, utmärkningsansvarig) eller byggherre (till exempel projektledare) inom området arbete på väg. Här hittar du de dokument som är styrande vid arbete på väg eller vid allmänna vägar, där Trafikverket är väghållare.

Vi arbetar för säkrare. En kurs som vänder sig till dig som utför arbete inom vägområdet för att skapa säkrare arbetsplatser och trafikmiljöer. Kravet gäller även den som . Utbildningen avslutas med ett prov. Efter godkänt prov erhåller deltagaren intyg.


Du och din arbetsgivare tänker rätt, Säkerhet På Väg är ett krav för dig som arbetar med på vägar, oavsett om du arbetar med underhållet, drift eller byggande vid olika typer av vägarbeten där trafikverket är väghållare. Kursens giltighetstid är . Då du skriver att det är en.

Olika lagar och förordningar styr vägarbeten, både vad gäller säkerhet och krav på snabbt genomförande. Om kraven på säkert och snabbt genomförande inte kan kombineras, ska säkerheten alltid komma i första hand. Det gäller säkerheten för både personal . Följande nivåer passar dig: Nivå är obligatorisk för alla som arbetar utmed väg. I priset ingår: Lunch, fika, kursdokumentation, utbildningsintyg och registrering på ID06. Nivå 3a enligt Trafikverkets kompetenskrav iTRVK och TRVR.


Samt att vara gruppansvarig för rörliga och intermittenta arbeten. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Utmärkningsansvarig kan vara . Personer som arbetar i en entreprenad som är upphandlad enligt TRVK APVoch . Den tar upp regler för säkerheten vid vägarbete som gäller där Trafikverket är väghållare, samt hur reglerna ska tillämpas vid olika typer av arbeten. Målet är att få goda kunskaper och behörighet att arbeta på kommunala och statliga vägar.


Varmt välkommen att boka . Arbetar du med servicearbete på väg, till exempel. Giltighetstid : månader (år) .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.