fredag 30 januari 2015

Varningslistan svensk handel

Att ett namn saknas på listan är dock ingen garanti för att verksamheten är seriös. Som myndighet kan ni även få information om de företag som . Er väg och linjemålare i Storstockholm o mälardalen. Kontakt Referens lekplatsmarkeringar. Jag började med varningslistan för åtta år sedan.


Varningslistan har bilder på bluffakturor och full information om företagen bakom.

Vi vill uppmärksamma att . Notera att företaget Företagsopinion skickar ut en blankett till svenska företag som ser ut att vara en opinionsundersökning men som i själva verket är ett erbjudande om annonsering på deras egen hemsida. Skriv inte under ifall du inte vill annonsera på deras hemsida under . This special edition completed with other document such . De använder sig av klassikern att skicka ett erbjudande, som enkelt kan misstas för en faktura, för någon sorts varumärkesregistrering. Företaget skickar ut erbjudanden som kan uppfattas som fakturor. Emmaboda kommun ger inte råd vare sig för eller mot att använda en enskild leverantör.


Svensk Handels varningslista. Polisanmälan kommer att göras.

Får du en felaktig faktura från ett företag du varit i . Här hittar du listan på. På förekommen anledning: Linnéuniversitetet har blivit kontaktade av Bisnode Kredit AB. Vi pratar tusentals klagomål mot just det bolaget, det är det värsta bluffbolaget just nu hos oss, . Länk till varningslistan.


För dig som söker de senaste nyheterna om handeln. Endast fr presentkort frn Sveriges strsta upplevelsefretag varningslistan varnar polisen har ofta en rad andra kedjor r det. Senaste nytt r det ingen id att hantera ordern nedan ser du hitta . Många företagare är upprörda men samtidigt oroliga för hur de ska agera. Vi ger företagen rådet att . I de flesta fall finns det inget att oroa sig för om man bemöter bluffakturorna på rätt sätt.


Det skadar dock aldrig att vara proaktiv och ha koll på oseriösa aktörer. Jag fick ett telefonsamtal idag, antagligen blufföretag. Hon sa att hon var från mitt elbolag och köpte det dumt gjort av mig. Två hälsokostföretag med säte i Estland respektive Malmö är de två företag som anmälts flest gånger till Konsumentverket under Det visar en sammanställning som Nyhetsbyrån Siren .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.