torsdag 29 januari 2015

Moheda skogsvagn 135 4wd

På Elmia Wood presenterar vi spännande nyheter! Visste du att du kan bygga en gallringsskördare av din traktor till ett rimligt pris? På FTG kan vi erbjuda en rad olika alternativ.


Från att kunna klippa träd med din griplastarvagn till att kunna genomföra hela gallringar med din skogsvagn. Användningsområdet för vagnarna är timmertransport i skogsmiljö.

Kundgruppen består av jordbrukare med skogsinnehav . PATU 10HD- 4WD PATU 5ALLGRIPEN PATU TON PATU 8T KRAN 525. Kran moheda M600L med dubbelutskjut 3meter Eget hydrualsystem med tank och pump. Hultdins supergrip med indexator, rotator GV pendellänk med broms.


Skivbromsar på de främre hjulen. By Infield instrument AB. SKOGSVAGN MOHEDA 120- 4WD K45.

Vagnsstyrning, Räckvidd kran (m): 6. Vagnen följer traktorn jättebra eftersom leden för ramstyrningen sitter bakom grinden. Det är en klar fördel när man kör i skogen, förklarar Janne som totalt satsat cirka miljoner kronor på maskinutrustningen i sitt företag. Parallellkran 4Demo skogselmia.


Download to mp3: Transporterar ensilagebalar med skogsvagn. Det finnes lignende objekter på Mascus. Video Download 3GP, MP HD MP And Watch huggarvagn Video. Med över års erfarenhet vet vi vad som krävs för en lyckad arbetsdag i skogen. Stegmatare monterad på skogsvagn.


Moheda 121- 4WD KRAN M50. Obstajajo podobni izdelki na Mascusu. Då kör vi veckans utmaning! På söndag kl 22:så lottar vi fram veckans vinnare för valfri vara ifrån vår varumaskin. Byggde en egen grindförhöjning till skogsvagnen då jag tyckte det var för liten grind-area på en såpas kraftig vagn.


Arean ökade från mtill m2. Watch valmet 3moheda Online For Free, Movie Stream valmet 3moheda Online, valmet 305.

Jag har en lastbilsskrot i närheten, så priset kan nog bli rimligt. Bilden kanske är missvisande för min skogsvagn , jag har ju inte dessa stödbensprofiler. Tanken med HIAB stödbenen är ju slippa bygga . Kraftig Skogsvagn Ton mp3.


Hydraulik Pneumatik mp3.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.