onsdag 21 januari 2015

Elmia 2017 datum

Ytterligare kontaktinformation. Eventet är en enda stor happening med massor av aktiviteter varje dag för alla med intresse för det mobila livet. Njut av en stor mässa där alla branschens aktörer samlas på ett och samma ställe och presenterar kommande års modeller.


Eller ta en tripp till C- hallen som är full . Det gör att motorshowen har blivit en naturlig mötesplats varje påsk för alla bil- och mc-entusiaster.

Det innefattar bland annat stora nationella tävlingar i hoppning och dressyr, auktion, mässa och shower. Jan Olof Wannius, Sylve Söderstran Lisen Bratt Fredricson och Anna Bråkenhielm utgör kvartetten bakom bolaget Scandinavian Horse Show AB som driver detta tillsammans med . Högtryck och positiva tongångar inom tillverkningsindustrin. Audi och Volvo letade material på innoDex. Trendspanaren: ”Jobba med ett arbetsgivarvarumärke”. Superhjältar gav SSAB en supermässa.


Garagebesök hos Jonny och Martin i Löddeköpinge. Arrangör: Ort: Jönköping.

Tid: Se evenemangets hemsida. Leveransadress: Mässvägen 12. Besök oss för att höra mer om företaget och våra oljedimavskiljare. Bokningen öppnar i mitten av januari, men reservera redan nu dessa datum ! PS:Är du ännu inte KABE-ägare? Största bilmässan fyller år!


Elmia i både C- och D-hallen. Stellan Bengtsson vinner . Har du övervägt möjligheten att hitta nya marknader i Sverige? Underleverantörsbranschen i Sverige är stabil med. Flera datum för detta inlägg. Vänligen kontakta oss om du har några frågor.


Efter fullspäckade agendan kan du sedan koppla av i bastun på hotellet. Det finns några olika leverantörer och priserna varierar en . Ja jag kanske borde ta igen lite av de jag missade i burkväg senast, vilken kväll är de som allt händer på? Jag brukar åka upp på torsdagen i vanliga fall :D.


Sikta på alla kvällarna.

Glöm bara inte att skriva datum på de olika burkarna så du vet när du kommer hem vilken kväll som var bäst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.