onsdag 21 januari 2015

Vibrostav betong

Hos oss kan du bland annat även hyra betongdator, vibrostav inkl. Handhållen betongvibrator med flexibel vibratorslang. Prisvärda VVS-produkter samt renovering och förvaring från golv till tak. När man gjuter tex bänkskivor i betong , är det viktigt att man vibrerar betongen ordentligt för att få ett bra.


Strömaskin från Modern Betong - Duration: 0:46. Vid blandning av större mängder, från säckar och uppåt, används en tombola eller planblandare.

Ska du gjuta med en form behöver du formvirke och i de flesta fall även armeringsjärn. Vid gjutning av plintar och stolpar behöver du gjutrör. En vibrostav behövs vid större gjutningar för att få bort luftbubblorna ur betongen.


Skb betong är vanlig betong med tillsats medel som finns att köra på SIKA eller GRACE. Men det är lite half jobbigt att får det rätt utan riktig utrustning. Men jag hade köpt en meters eller en 1m brygga istället för vibrostav. Om du ändå ska ha en vibrostav så är det wacker som gäller.


Jula osv de har inte så . Nu slipper du fastna med kabeln i armeringen eller att kablarna inte räcker till.

Denna bensindrivna betongvibrator gör jobbet lätt och smidigt, bärsele medföljer! Plast i håndtak er noe sprukket. Bør kalibreres før bruk. Virket ok ved siste utleie. Selges som det står og vist på bilde.


Betongvibratorer för vägg eller valv. Vi erbjuder två fabrikat: Lievers med utbytbara stavar i olika längder och diametrar för både vägg och valv samt Wacker för antingen vägg eller valv. Vibrostav med innebygd omformer.


Apr vibrostav behövs vid större gjutningar för att få bort luftbubblorna ur betongen. Det är också bra att ha en rivbräda och slipstål. Använd handskar och skyddsglasögon.


Hur förbereder jag mig innan gjutningen? För bästa arbetsresultat bör temperaturen ligga mellan 10–°C. Vi avråder dig från att gjuta. Mobil: Vis telefonnummer.


Auktion på internet med Smidig vibrostav för att packa betong vid gjutning. Enkel smidig modell av noname fabrikat. Troligen billigare än att hyra ? Vi leier ut vibrostav og laser til kunder som har behov for dette i forbindelse med støpingen.

Ved bruk av vibrostav unngår du ”steinreir” i .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.