torsdag 29 januari 2015

Campingdusch jula

Driftstid: upp till h. Vattnet värms upp av solen och efter timmar kan man ta en skön dusch. Levereras med kran och duschmunstycke. Jämför priser och läs recensioner på Camping och Friluftsliv.


Välkommen till PriceRunner!

Provar en volts campingdusch köpt på jula. Byggde en variant på dusch ute i sommarstugan i helgen. Anders Carlén, chefredaktör Allt om fritidshus, visar upp några olika exempel inom den senaste trenden med utomhusdushar.


Så får du dessutom tips på hur du kan bygga dig din egen. Sv: Campingdusch Porta Shower Varför krångla till det. Jag har köpt ett duschhantag med pump som går på cig uttaget i bilen: Minidusch Jenny V - Jula AB.


Det ser dock lovande ut om man ska tro på detta klipp: Camping dusch volt kopt pa Jula -. Har nyss njutit av en härlig utedusch.

Det som jag inte är nöjd med är att vattentrycket är klent. Jag tar upp vattnet från en tunna, med en liten 12V- campingdusch inköpt på Jula. Kopplad till ett bilbatteri som laddas av solpanel. I princip, så är det väl bara att stoppa i någon sådan campingdusch där, om man vill. I september började det dock bli kallt och gick inte längre att räkna med att kunna duscha med solvärme längre så jag köpte en campingdusch på clas ohlson.


Dock hade de slut på transformatorer så jag får vänta någon dag innan jag kan prova den. Vill ha en enkel som man kan använda på landet. Komplett med pump anslutningskabel och duschhandtag. Inklusive transport PVC väska. Dränkbara pumpens diameter är 46mm.


En 12V dusch kan användas både till. Pumpa vatten ur hink, brunn, sjö etc. Smidigt och enkelt duschsystem. För anslutning till 12V uttag med medföljande 5m anslutningskabel. Duschhuvud med LED belysning Squared Eco.


Gratis frakt, utom DHL dörrleverans- 49kr.

Ledduschhuvud med varierande färger baserat på temperatur. Utomhusdusch för trädgården, husvagnen, sommarstugan m. Vi har uteduschar och campingduschar för alla tillfällen. Med en soldusch har du varmvatten i sommar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.