onsdag 28 januari 2015

Ved uppsala

Svensk ved , kapad och kluven på vår gård. Vi har gårdsförsäljning och levererar med lastbil till hela Uppland. TORR ved , kapad och kluven, färdig för eldning. Pris beroende på träslag och läng.


Hej och välkommen till Storsvedenved. Hos oss har ni alltid möjlighet att köpa ved av högsta kvalité från våra egna skogar.

Vi jobbar hellre med rabatter än att det tillkommer kostnader. Räkna, vi tål att jämföras. Garanti att ni blir nöjd med ved. Superfin torr björkved klar att eldas. Ved Uppsala , Enköping, Bålsta, Billig ve beställa ved.


Sveriges vedleverantörer samlade på ett ställe. Här hittar du din lokala vedleverantör! Om du bor i Uppsala och önskar köpa björkved av hög kvalitet är du varmt välkommen till oss på SweVed.

Det betyder kort och gott att vi ser till att bidra med en miljövänlig produktion. Karta och vägbeskrivning. Värm huset med pellets och ved. Köp värmepellets, värmeloggs och ved i butik och online på granngården.


Med pellets, ved och loggs värmer du upp ditt hus både billigt och miljösmart. Vi benar upp vad som kan användas till vad och ger de smartaste råden för en varm och ekonomisk vinter. Volyliter - Vikt: ca kg vid fuktighet - Energi i säcken: 6kwh vid fuktighet. Björkve kluven och torkad. Ju torrare ved desto högre energivärde i säcken.


Torr ved i stjälpt mått - levereras från juni och så länge lagret räcker. All ved torkas i torkkammare innan den säckas. Kontakta oss för närmare uppgifter. Hitta billigaste Torr ved uppsala hos AllaAnnonser.


Högkvalitativ björkved med snittlängd på cm. Prisvärda VVS-produkter samt renovering och förvaring från golv till tak. Alla vedleverantörer i Uppsala Köp din ved , brasved och pellets här.


Har du goda kontakter kan du elda med ved för en billig peng.

I annat fall får du söka på nätet där skogsägare och även privatpersoner säljer ved på olika sätt. Det blir dyrare om du köper veden i säck på byggvaruhuset och allra dyrast är priset på macken. En år gammel mann er pågrepet etter en eksplosjon nær politistasjonen i Uppsala.


Flere biler har fått skader, men ingen personer ble skadd i hendelsen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.