tisdag 27 januari 2015

Hyra luftrenare mögel göteborg

Hyr Powerzone per dygn mot lukter från mögel , rök, husdjur och andra föroreningar. Eller har ni köpt renoveringsobjekt som luktar mögel , rök eller husdjur från tidigare ägaren? Köp eller hyr saneringsutrustning från oss och slipp problem med lukter, mögel , rök etc snabbt och enkelt. De är dessutom branschledande.


Effektiva mot mögel och elak lukt. Rekommenderas till alla med .

Hyr Hyrsams ozonrenare för att bli kvitt dålig lukt som cigarettrök, brandrök, mögel , stuglukt, jordlukt m. Vår Ozon luftrenare kan ta mycket stora ytor (1-2kvm). Det här är en väldigt kraftfull Ozonluftrenare som passar till både professionellt och privat . Oavsett om det gäller att hantera betongdamm, fint slip- eller gipsdamm, hittar du en luftrenare för just ditt jobb med den luft du skall vistas och arbeta i. Ozonluftrenare används främst till mögel och lukt föroreningar i bostäder, kontor, hotell rum, klubbar, pubar, källare, bilar, båtar, brandskador och på brottsp. Luftrenare , kg, kW, -, Visa detaljer.


Hyrsam har några av marknadens mest avancerade, portabla luftrenare. Cirkulationsrenare, 1kg, kW, -, Visa detaljer Visa tillbehör.

Vi löser både stora och små problem. Våra kunder är stora fastighetsbolag, landsting, kommuner men också små företag och privatpersoner. Vi stoppar och förhindrar mögel och därmed mögellukt. Vi tar bort alla lukter t ex brand- eller cigarettrök, kemiska lukter eller avfallslukter.


Ozon används normalt som luftrening och oxiderar (bryter ner) organiska material, såsom mögelsporer, bakterier och mikroorganismer. På grund av dess förmåga att. Penthon hyr ut och säljer ozonaggregat. Vi har nu efter mycket tänkande beslutat att börja hyra ut ozonaggregat för luktsanering till privatpersoner och företag.


Detta för att underlätta för kunder som har mindre och enklare luktskador att sanera samt för kunder som befinner sig långt ifrån oss, då resvägen gör att det blir för dyrt att anlita oss. TEST: Det är inte mycket ren luft man får för pengarna från vissa av luftrenarna. Och en av apparaterna släpper till och med ut giftig ozongas. Använda för att ta bort dålig lukt och mögel permanent i utrymmen på upp till kvadratmeter.


Neutralisera mögel och ta bort mögelsporer. Ta bort dålig lukt ( röklukt, unken lukt, djur och urinlukt etc.) Förhindra uppkomst av dålig lukt, bakterier och mögel (soprum, krypgrunder etc.) I hyran igår en liten kurs i . Placeras gärna högt (t.ex. i en bokhylla) för att ge bäst spridning av jonerna. Fri från rörliga delar vilket gör den helt tystgående. Levereras med nätadapter samt V-adapter för användning i bil, husbil, husvagn eller båt.


Ozoneair är den enda ozongeneratorn som arbetar i oscillerande intervaller vilken ger en mycket skonsam rening och därmed eliminerar risken för eventuella följdskador.

Många drabbade husägare lever lyckliga i ovisshet ända tills den dagen en unken mögellukt börjar kännas i vissa delar av huset. Lukten är bevis på att mögel fått fäste någonstans, och den unkna lukten är något som kan vara svårt att bli av med. Notera att alla mögelarter ej avger lukt, vilket innebär att man inte skall strunta . Vet någon var man kan hyra en ozongenerator i Stenungsund (eller Borås)?


Rosén menar att vi begär. Reducerar effektivt luftburna partiklar (storlek 01-μm) såsom damm, pollen, rök, allergener, bakterier, virus, mögel , m. Den är speciellt effektiv i att rena luften från de minsta partiklarna som anses vara farligast för vår hälsa. Läs testerna under Performance .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.