torsdag 29 januari 2015

Köpa begagnad vedmaskin

Ring för mer information. Ligger risigt till med veden,funderar på vad man skall köpa för vedmaskin ,klinga, svärd eller klipp,ny eller begagnad. Fungerar bra men naturligtvis använda.


Begagnad vedmaskin med transportband säljes. Både band och maskin eldrivna.

Svärd ej klinga övrigt se spec på bild. Det blev en jämn kamp mellan fyra vedmaskiner i NilehnTekniks systertidning Conpots unika test. Som vid vilket köp som helst har självklart även priset betydelse. Conpots testförare Christopher Yngvesson har undersökt fyra välkända vedmaskiner för att se vad de går för i hårt praktiskt arbete.


Medfølger stokkebord og et sekkestativ for storsekk. Hakki pilke Falcon uthyres. Vinkelväxel till bala vedmaskin.

Ny demonstration av testvinnaren 3-18. Vedmaskin uthyres, Pilkemaster, ve vedklyv. Sveriges främsta marknadsplats för begagnade skogs-, jordbruks- och entreprenadmaskiner.


Skogskranar, vedmaskiner , skotare, skördare, skördaraggregat, vinschar m. Grävmaskiner, åkklippare, snöslungor . Köpes begagnad vedmaskin för kapning och klyvning av ve i bra skick. Helst mobil vedmaskin med transportban men även andr. Japa gör kraftigt byggda vedmaskiner för effektiv vedproduktion.


Japas slutanvändare uppskattar bland annat egenskapen att sågkedjan endast roterar under kapning. Det gör kapningen tyst och säker. En annan mycket viktigt säkerhetsfunktion är den väldesignade säkerhetsburen över klyvrännan. LÄNK TILL VÅR BLOCKETBUTIK MED BILDER . Jag antar att inmatningsbandet slits ganska snabbt, det verkar vanligt att dessa är bytta på begagnade maskiner? Klyvkraften är steglös upp till hela ton med automatisk klyvstart.


Jo, självklart – om pappa gillar att ordna med veden, har skog samt om du har pengarna att köpa en sådan, så är det en bra present. Se ett urval produkter från vårt breda produktsortiment.

Flera av våra leverantörer är på plats. Just nu erbjuder vi mycket förmånlig finansiering vid köp av begagnade och demokörda maskiner. Utförsäljning av vedmaskiner från Bala Agri. I butiken hittar du bland annat skyddsutrustning för skogsarbete till specialpris. Vi vill ge kunden en så bra upplevelse som möjligt, brett utbud och konkurrenskraftiga priser gör att du kommer känna dig nöjd efter ditt köp.


Våra begagnade maskiner har en ansvarig servicetekniker som besiktigar, servar och reparerar maskinerna i vår egna verkstad. För Bengt Kypengren och hans vedmaskin så löste det sig till slut. Och det var bara tack vare den ursprunglige återförsäljaren som till slut såg till att han fick både reservdelar och garantibevis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.