måndag 26 januari 2015

Innredning hytte på fjellet

Hytta er ny, men mottoet er tilbake til det enkle. Henter vann i brønnen og klarer seg. Sidsel og Arild ville heller ha flere småhytter enn en stor hytte.


Den nyoppussede hytta på Hemsedal har en herlig beliggenhet med fjellet og skiløypene som nærmeste nabo. De fleste har et spesielt forhold til hytte og hytteturer, og mange av oss eier en perle på fjellet eller en fritidsbolig ved sjøen. Interiørekspert Halvor Bakke forteller at hytta kan pusses opp med enkle grep, uten at det koster skjorta.

Ved sjøen bør man innrede lyst og maritimt, med drivved. Skal du innrede en ny hytte , eller ønsker å fornye interiøret på den gamle hytta ? Da bør du lese interiørkonsulentenes tips før du går i gang. Inspirasjon til hytten og for å få det mer koselig? Her har vi samlet noen lekre hyttebilder med høst og vinter-interiør.


Her får du interiørtips og inspirasjon til oppussing av hytter innendørs. Vi skal til å bygge hytte på fjellet , og jeg trenger hjelp til å planlegge alt fra farge på panel på veggen, møbler, lamper og pynt. Hytteinteriør, bilder fra innredning og innredning av fjellhytter.

Innebilder fra hytter på fjellet. I dag har jeg derfor funnet et knippe fjellhytter med interiør som i alle fall minner meg om fjell , vinter og hyttekos :o) Jeg forbinder fjellhytter me gyldne eller mørke tømmervegger, tunge takbjelker og rutete vinduer. For å utfordre min egen oppfatning av hvordan en fjellhytte skal se ut, har jeg lett fram hytter i . Slik fikk de ny hytte med gammel sjel. Et feriested med kort kjørevei, og som krevde minimalt med vedlikehold. FOTO: Heida Gudmundsdottir STUA: Kristin har malt vegger mørke for å gjøre det lunere i stua.


Fjellbo Design`s visjon er å være din foretrukne nettbutikk av møbler og interiør til hytta på fjellet , tilby best mulig kombinasjon av design, kvalitet og pris. I en nesten uoverskuelig interiørverden kan det være vanskelig å orientere seg fram i en. Instagram er en stadig kilde til inspirasjon på interiørfronten. Nå som vinteren er her, titter vi stadig innom ulike hashtags for å få hytteinspirasjon. Her er noen utvalgte som vi liker, men sosiale medier byr som kjent på et hav av ulike stiler.


Hyttene du ser her befinner seg blant annet på Hafjell, Beitostølen, . Reisen til hytta på fjellet har for meg blitt mye mer spennende de siste årene. Ikke bare er Stor-Elvdal den største kommunen i Sør-Norge i areal, her er det i tillegg masse elg. Nå også mange ulike utrykk for elgkunst.


Du kan oppleve en spennende reise i gjennom Østerdalen. Trær fulle av elggevir med .

Hva gjør du når den gamle hytta trenger oppgradering. Helheten ligger alltid i detaljene. Hytta blir finest når kledning, panel og listverk også harmonerer. Så mange valg, så mye fint. Se hvordan den trauste fjellhytta ble frisk og fin med nytt interiør - for lite penger.


Vi tenker helhetlig innredning og ønsker en mer urban stil på hytta enn tidligere. De gråbrune fargene dominerer – fjellets egne farger. Alt fra kalkhvitt via grått og beige, til brunt og sort forekommer. Men vi ønsker lunhet og kos på hytta , derfor er mørke nyanser mye brukt.


Får håpe dette kan være til inspirasjon for dere som skal bygge eller innrede en hytte på fjellet. Da finner du fort ut hva du blir glad i, og hva du blir fort lei. Min erfaring er at man ikke . Og selvfølgelig skal hytta ha farger som gir deg ro og som passer til hyttas sjel. Det samme gjelder tapeter. Se våre forslag til gode hyttefarger, enten du har hytte ved sjøen, på fjellet eller andre steder.


Nå er det også enkelt å male gulnet panel. Skal du beise hytta utvendig anbefaler vi deg å sjekke ut . Mer hytteinspo finner dere på hjemmesiden deres HER hvor bildene er fra. Nå skal vi fortsette hyttekosen her i spisestua. Levende lys på bordet, rødt i glasset til Fredde og lunka .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.