torsdag 22 januari 2015

Sloda hyra

Ramirent har byggmaskiner för de flesta ändamål. Maskinerna är valda för att svara mot högt ställda krav på säkerhet, ergonomi och arbetsmiljö. Skulle du sakna en viss sorts maskin – hör av dig! Vi gör allt för att lösa dina behov.


Projektstöd Byggmaskiner.

Tremix sloda som är meter bred Vinklen på slogan är ställbar via rotation av skaft. Moms ingår i alla priser. Beskrivning bilder etc kommer inom kort. Laser, stavvibrator etc.


Vid hyra av annan maskin lämnas kr rabatt på . En viktig sak som inte har kommit fram är att en hemma-byggd pvc-rörssloda sk. Polacksloda är till fördel om betongen har ett sättmått på en blöt s eller sdvs väldigt lös betong. Vid stabbig betong typ seller sär den helt värdelös, då är det bättre att hyra en sk.

Vad behöver göras när betongen är utpumpad? För utjämning och tillplattning av gjutytan. VÄLJ BUTIK– Välj butik först! Hyr Glättare,vibrostav, sloda ,laser i Göteborg välj AIM. Sloda 2m bred skaft upp till 6m.


Man kan hyra per dygn eller för längre tid. Kontakta oss för prisuppgift. Denna används precis som glättaren under gjutning av betonggolv för att få en slät yta men är istället lämpad för vibbfri betong och husgrunder eller mindre garageplattor.


Glättningsmaskin exl: planskiva, 2V, 6mm, 21 269. Planingsskiva till Glättare, 4 50. Aluminiumsloda till betonggolv, Manuell, 7 88 . Jämför pris på Betongsloda meter. När gjutningen är klar så ska betongen jämnas av och då är det perfekt att använda en betongsloda. Med betongsloda drar man försiktigt över betong ytan.


Bredden på denna sloda är meter. Genom att vara den kompletta leverantören inom maskinuthyrning vill vi vara behjälpliga till små som stora kunder i byggbranschen, men även inom industri, offentlig sektor och privata kunder.

Cramo är ledande i Europa och är idag . Satvvibrator Inbyggd omformare valv mm, m. Stavvibrator Inbyggd omformare valv mm, m. Planskiva till glättare. Till samtliga våra vältar. Elverk, transformatorer . Eskilstuna, Örebro, Västerås.


Minsta deb per hyra är 1kr. Startavg på 1kr tillkommer på viss uthyrning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.