fredag 30 januari 2015

Bygga egen skivhiss

Bygg din egen skivlyft för en tiondel av ordinarie pris. Du kan göra en skivlyft för endast en bråkdel av vad det kostar att köpa en, och för mindre än vad du betalar för att hyra en. När den inte används, kan den fällas ihop. Med en skivlyft har du bägge händerna fria när gipsskivan ska skruvas fast.


KÖPA skivlyft, gipslyft, skivhiss kalla det vad ud vill.

En sak som är fin att ha är en skruvautomat som handtaget är förlängt på så att man kan stå på golvet och skruva i taket. Inget flyttande och klättrande på trappstegar. Med denna skivhiss går kan man sätta både skivor horisontalt i tak eller vinklat på t. Det är väl allas dröm, att få bygga en motorstyrd hiss-skiva? Kolla om du har nån firma som pysslar med recycling från bygg och liknande, där brukar motorer m. Så efter arbetet med våtrumsskivorna fick vi sanera entréplan. Detta är tyvärr nackdelen med att bygga övervåning själv, man får räkna med att smutsen kommer ner.


Efter detta satte vi gips i taket i alla rum.

För att underlätta arbetet hyrde vi en skivhiss. Den första skivhissen vi hyrde var en hiss som är . Nu har plast, isolering och 28Xreglar kommit på plats på dom första 2. På tisdag så kommer den nyköpta skivhissen från Verktygsboden. Hoppas att den fungerar bra. Förståsigpåare, eller vad man vill kalla det för. Jag plockade ihop en egentillverkad skivhiss av lite rörbitar, O-ring, kulventil, strypnippa, . Rapportera en annan bildRapportera den stötande bilden.


Hög kvalitét - Bra priser - Både för hemmabruk och proffs. Vi är en välsorterad bygghandel med hög kunskapsnivå och gedigen historik inom sågverk och brädgård. OM BUTIKEN Om XL- BYGG Frövi Kontakta oss Logotyper Om oss.


OM XL- BYGG KEDJAN Nyhetsrum Om XL- BYGG kedjan Kontakta huvudkontoret Kvalitet . Här bjuder vi på en kortfat- tad guide om innertak, tittar närmare på lami- natgolv och presenterar den andra och sista delen i miniserien Fönsterskolan. Reservationspris uppnått! Säljare: Uthyrningsföretag.


Hitta billigaste Gipslyft gipshiss skivhiss hos AllaAnnonser.

På BAUHAUS hittar du gipsskivor och våtrumsskivor i olika dimensioner och tjocklekar för husets alla rum. Skivhiss CMC CM70S Sliten. Alltid dagars öppet köp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.