måndag 26 januari 2015

Hov1 trädgårn

Köp biljetter direkt via vår hemsida. Dom hade bra energi och körde lite vad dom kände för. Jag är super nöjd över dagen och jag hade kul med mina. Succégruppen Hovåker på efterlängtad turné.


Hiphop-gruppen Hovär unga, hungriga och sprudlar av självförtroende.

Deras debutsingel ”Kärleksbrev” gick direkt in på Top på Spotify och när de slutar sjunga med i låtarna tar publiken över och gör jobbet åt dem. Nu åker de på efterlängtad turné. Hovsläppte nyss singeln ”Pari” som stoltserar med en förstaplats på såväl Spotify som Sverigetopplistan. I augusti röstades Hovfram till Årets Genombrott på Rockbjörnen.


Southern Kings på Norrehus Southern Kings på Norrehu. Europe på Lisebergshallen. Vinn biljetter till Björns Band på The Tivoli.

Satan i gatanVeronica Maggio . Ken Ring - En musikalisk. En Musikalisk Upplevelse i. Ingenting går på något sätt fel när Millencolin presenterar ”Kingwood” för ett smällfullt Trädgårn. Kvartetten är, hippt uttryckt, totalt nere med kidsen. Dags att vinterrusta trädgården.


Höstens färger börjar spricka fram och nätterna blir allt kyligare. Det betyder att det är hög tid att förbereda din trädgård inför vintervilan. Trädgården har ett värde även på vintern och det finns mycket man kan göra så här i hösttider, . För trädgårdsmästaren Peter Svenson har projektet varit något utöver det vanliga. Man får nypa sig i armen när man får ett sånt här uppdrag, berättade han i intervju på Trädgårdsscenen på Bokmässan. Lust for life halkar ner till tionde platsen och ersätts på förstaplatsen av Hov:s självbetitlade album.


Och på singellistan verkar Despacito ha parkerat som etta för gott. När vi kom fram till trädgården var vi nog tusen personer. I år är sträckningen från Vasaparken, via Sysslomansgatan, förbi Domkyrkan . Nu är det klart att Landskronaungdomarnas mest önskade musikakt Hovär bokade till årets Landskronakarneval.

Hovfick sitt genombrott förra sommaren när . Jireel och energiknippet Gunhild Carling prioriterar karnevalen. Kulturbolaget - Sveriges konsertscen. Göteborg, staden där det känns . Photo by NOEL FLIKE HOVin Instagram.


Valters ögon tindrar då han för första gången besö. Sveriges yngsta vinterolympier genom tiderna, 15-åriga Jennie-Lee Burmansson, tränar inför OS i Pyeongchang i en hemmagjord backe i familjens trädgård i Sälen. Den backen betyder mycket för mig, säger hon till TT. Backen är flack och knappt 50 .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.