fredag 30 januari 2015

Prisvärda restauranger göteborg

När plånboken är aningen tunn, men upplevelsesuget är stort, kan en middag ute kännas fantastiskt lyxig. Sanningen är att en middag på stan inte alltid behöver kosta skjortan. I Göteborg finns ett helt gäng riktigt prisvärda restauranger dä. Spara upp till på restauranger i Göteborg när du bokar på TripAdvisor Visa alla erbjudanden.


Asiatiskt Fusion Snabbmat Veganalternativ Bra för vegetarianer.

Göteborg , Sverige: Se TripAdvisor-resenärernas omdömen om restauranger i Göteborg och sök efter kök, pris, plats och så vidare. Bild: Anna von Brömssen. Uteätarna Hur många restauranger med en stjärna i Guide Michelin kan erbjuda en trerätters middag för 4kronor?


En middag på restaurang i Göteborg för sällskapet eller en mysig middag i Göteborg för paret. Med hjälp av vår smarta och snabba sökmotor hittar du den middagsmeny i Göteborg som du uppskattar bäst. Boka kvällens middag i Göteborg genast eller låt dig först inspireras av andras middagsupplevelser.


Krogrecension: Mercado Mexico. Kanske börjar vi närma oss slutet på rådande taco-trend?

För behöver behöver vi verkligen fler halvdyra restauranger med ett mexikanskt tema i stan? Jag och några tjejkompisar ska till göteborg i helgen och vill hitta någon mysig resturang. Gärna ganska centralt, god mat och inte allt för dyrt.


Spice of Thailan Canton House, Pinchos. Om jag får ställa en extrafråga: finns det någon restaurang i göteborg som gör ordentlig svensk husmanskost? Ska du äta i Göteborg , så äter du bäst på och runt Avenyn. Här hittar du bland annat två Michelinprisade stjärnkrogar, två Bib-gourmand-vinnare och av.


Göteborg är Sveriges andra största stad och erbjuder allt en storstad bör innehålla. Precis som vår huvudstad ligger denna stad delvis på vatten, vilket ger en inbjudande atmosfär till staden. Du behöver inte välja, här finns både hav och skog, civilisation och natur.


Hit kan du åka på semester om du vill . Och cementerar just det faktum att nya Bekk är en av mycket få restauranger i Göteborg som kan hantera den moderna matlagningen från A till Ö. För ett bättre mål prisvärd kvällsmat i sobert elegant nordisk miljö, där råvara och dryck talar sitt tydliga språk, är Västergatan ett välkommet friskt inslag. Oavsett om du letar efter en italiensk kvarterskrog i Majorna, en prisbelönt gourmetrestaurang i centrum eller något avslappnat, modernt och socialt häng i Linnéstan så är Restaurangguiden en vägvisare till favoritrestauranger och nya smakintryck i Göteborg. God mat på utvalda råvaror.


Tillsammans med utvalda kvalitetsråvaror, en mycket intressant vinkällare, ett brett ölsortiment samt erfaren kock- och restaurangpersonal.

Då är du välkommen till oss på Bryggeriet på Avenyn. Vi har för och självklart À la carte. Välkommen på lunch, brunch, middag eller en utekväll.


Hela Linnéstaden kryllar ju av krogar, bistron, caféer, restauranger , barer i alla höjder och nivåer. Dels själva Linnégatan men också Långgator och andra tvärgator till själva Linnégatan. Och på vägen, när du promenerar, så går du igenom Haga. Du behöver varken åka till New York, London eller Paris för att äta på en restaurang i världsklass.


Det räcker att stanna i Göteborg. Här har jag haft en av mina bästa restaurangupplevelser någonsin, säger stjärnkocken Leif Mannerström. Och då menar han inte sin egen restaurang Kometen .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.