onsdag 28 januari 2015

Blandarstav

Längd 5mm, Ø 1mm i blandningsdelen, staven är 6-kantig med ”tandat” blandningshuvud för lätt upptagande av allt torrmaterial. Lämpligt för blandning av trögflytande material som mur- och putsbruk, fix, fog samt flytspackel. Hyllplats: Välj varuhus Loading.


Slut Begränsat lager I lager. För snabb och effektiv blandning. Brukvisp som sätts i kraftig borrmaskin för att blanda mur- och putsbruk, fix för plattsättning, fogbruk och flytspackel.

Försedd med bottenskydd så att blandningskärlet inte skrapas. Följ våra enkla instruktioner och kaklet är . På BAUHAUS hittar du blandarvisp, murbruksblandare och omrörare. Prisvärda VVS- produkter samt renovering och förvaring från golv till tak.


Nima är en del av Swedolkoncernen och är specialister inom jord- och skogsbruk samt jakt och slakt. Vi har gemensamt lager och transporter. Blandar snabbt och enkelt trögflytande material.


Men när jag skall blanda.

Välj egenskaper (st) och jämförda artiklar (st). Blandarstav för att blandning av bruk anpassad för att fästa i borrmaskin. Vänligen fyll i alla obligatoriska fält. VAT at the current rate Prices plus delivery costs. Till kundvagnen Please choose size.


Artikellista Please choose size. I framtiden får pizzerian tillreda den italienska rätten med mer traditionella verktyg. I annat fall hotar MÖS med vite. Det finns risk för kontamination av livsmedlen vid användning av blandarstav och motordel, varnar de i sitt utlåtande.


Go to the productFind similar products. Click here to find similar products. För trögflytande material som . Avsedd för blandning av kakelfix och fog, cement, spackel, färg m. Steglöst reglerbart varvtal med två växellägen, 150–650rpm.


Levereras med blandarstav. Liknande produkt kan finnas i vårt sortiment. Berätta om produkten för dina vänner! Denna produkt har utgått och går INTE att beställa.

Det kan finnas en liknande produkt i vårt sortiment. Miljöinspektören upptäckte att pizzerian vispade sås med borrmaskin och blandarstav.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.