fredag 23 januari 2015

Elbolag

Hitta det bästa elavtalet enkelt och kostnadsfritt! Hitta bästa elavtalet för dig. Sveriges samtliga elhandelsbolag. Sänk dina elkostnader via el.


Spara pengar genom att aktivt välja det elbolag som passar dig bäst.

Jämför oss gärna med andra elbolag och se hur mycket du skulle spara genom att byta till oss. ON är ett elbolag och energibolag som hjälper dig att spara energi, pengar och på miljön. ON erbjuder el, gas, värme och kyla. Jämför våra elpriser och spara in pengar varje måna få ett lågt elpris utan dolda avgifter. Att byta till ett rent elbolag är enkelt.


Det är bara några få saker som du behöver kolla upp innan du hör av dig, vi hjälper dig med resten. Teckna elavtal hos Telge Energi och få 1 ren el från ett rent elbolag. Har du smutsig el i uttaget?

Vad för sorts el du har i ditt uttag förändras hela tiden beroende på vilken el som produceras i just det ögonblick du använder den. Så är det oavsett vilket elbolag du har eller om du valt ett “grönt” elavtal. Du kan inte veta när det är miljövänlig solkraft eller smutsig kolkraft i uttaget hemma. Det kostar inget att byta elbolag och det tar bara några minuter. Vi hjälper dig med allt.


Gör en god insats för miljön – välj förnybar el från sol, vind och vatten via lokala producenter. Varmt välkommen till Bixia – vi gör skillnad. Tjänsten går automatiskt igenom dina villkor och matchar med elbolagens alla priser och avtal. Du slipper själv ringa runt till bolagen och det bästa av allt – tjänsten är helt . För att ta ett konkret exempel: En villaägare i Örebro (elområde 3) med ett ettårsavtal för solel via Eon betalar 9öre per kWh. Skulle samma villaägare i stället välja det billigaste alternativet – från Stockholms elbolag AB – på 80 . Vår el är 1 svensk vindkraft.


Vi är ett elbolag i Stockholm. Få en faktura från oss på elnät med elhandeln! Med GodEl får du förnybar el med prisgaranti och den tuffaste miljömärkningen.


Dessutom går vår vinst till välgörenhet.

Fixa schysst el på minuter. Stor skillnad i betyg till elbolagen. I botten hamnar jättarna och i toppen hamnar de lokala bolagen. Nedan kan du se hur dina elbolag står sig.


Ibland vill man prova något nytt även om man hittills varit nöjd med sitt elbolag. Det finns några punkter att ha i åtanke innan du ger dig ut i elhandelsdjungeln och väljer ut ett nytt elavtal. Hjälp oss hålla reda på de mest kundvänliga elbolagen att förhandla med genom att betygsätta ditt nuvarande elbolag.


ON, Ellevio, Fortum och Vattenfall får alla låga betyg av kunderna i Svenskt Kvalitetsindex senaste mätning. Inte minst är missnöjet med elnätsbolagen stort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.