fredag 23 januari 2015

Biltema grästrimmer

Inklusive spole, kåpa och fjäder. Läs vårt test nu, så vet du vilken grästrimmer som är riktigt bra och prisvärd! Klicka på nästa sida för att se vilka grästrimmer som fick bäst betyg.


BILTEMA GT BENSIN – Klipper hyfsat bra men väsnas ordentligt. En hyfsat bra maskin om du inte störs av högt motorljud och besvärligt trådbyte. Biltema har snålat lite med materialen till trimmern.

Motorn är endast delvis inkapslad och . Om det inte är den bruksanvisning som du söker, klicka då här för din förfrågan. Hos ett Repair Café kan den repareras gratis av erfarna frivilliga. En lätt och smidig grästrimmer med tråd.


Höjden går att reglera med hjälp av teleskopfunktion. Du kan justera handtaget och klippaggregatet i vinkel. Stödhjul ingår och monteringen är okomplicerad.


Bra klippresultat och den klarar av kraftigare vegetation än . Utmärkelsen ”Bästa budgetval” gick till Biltemas grästrimmer.

Den är lätt och smidig vid användning, samt att man kan ställa in längden på handtaget då trimmern har teleskopfunktion. Klippresultatet blir mycket bra och den klarar även grövre vegetation bättre än förväntat. Den är reglerbar i längden med hjälp av teleskopfunktion.


Det är en riktigt lättanvänd . Handtaget och klippaggregatet går att reglera i vinkel. Vid precisionsklippning är tråden något lättare att arbeta med. Nackdelen är att det är svårare att byta trådrulle än kniv. Här hittar du testet av batteridriven grästrimmer. Vi ska köpa en grästrimmer , en sån där grej som man jan slå ner högt gräs me särskilt där gräsklippare inte når (Ja, jag är rädd för gräsklipparen oxo).


Eller är det bättre att t ex . Om man trimmade en yta och kom det minsta i kontakt med något annat än gräs gick tråden av direkt. Jag trodde att problemet var löst men icke. Inga utsläpp, låg elförbrukning och extremt låga vibrationer kännetecknar denna miljövänliga trimmer. EffektKraftkällaElektriskMotortypMed . Ladda upp med en batteridriven grästrimmer i sommar.


Biltemas maskin, vilket underlättar när du ska ansa gräskanter, slänter eller andra branta ytor. Med Cotech undantagen, har all testobjekt en . Hur man fyller på trimmertråd på din trimmer eller röjsåg, AutoCut 25-2.

Tydliga instruktioner om hur du startar en bensindriven McCulloch- trimmer , inklusive påfyllning av bränsle och kontroll av maskinen, och att arbeta med olika sorters choke. Guide och lathund från STIHL. Testet visar att alla klarar betydligt mer än en mindre trimmer med enbart grästrimmerhuvud. Däremot finns skillnader i kapacitet, ergonomi och funktioner.


Ergonomiskt får modellerna från Stihl högst poäng, tack vare bra lösningar för start och underhåll. Honda, Stiga och Partner utmärker sig med fyrtaktsmotorer som har en .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.