fredag 30 januari 2015

Bildsökning iphone

Omvänd bildsökning på mobilen eller surfplattan. Sök med hjälp av Chrome-appen. Appleprylar: MacBook, Mac G4. Alltså söka efter bilder med . Weitere Ergebnisse von forum.


Läs mer om bilder på webben och dina egna foton.

Det finns ett kanske enklare sätt att göra samma sak. Skriv bara några sökord och ImageSearch börjar omedelbart hämta bilder från Instagram. Spara foton och bilder till dina fotoalbum. Denna metod kallas sök med bild och är ett slags omvänd bildsökning då du redan vet exakt vad du letar efter och endast vill undersöka eventuella förekomster.


I detta filmklipp visas ett par alternativ som du kan använda dig av när du söker efter bilder som du vill. Och med tanke på att människor tar miljontals bilder en dag på sina telefoner, bör de kunna slå upp relaterade bilder enkelt. Det första du ska göra när du ser en tvivelaktig bild är en så kallad bildsökning , det vill säga att du söker efter alla gånger bilden har publicerats på nätet tidigare.


Tips för omvänd bildsökningar.

Enkelt uttryckt kan du söka med en bild som du redan har istället för att ange en text sökord. Testa att ta ett foto på ett objekt och appen ger svar på vad som syns på bilden. Ta ett foto och välj ”använd bild”.


Det här är en av snyggingarna från snyggast. Ibland har jag använt den här bilden som exempel på hur svenska flickor lägger ut bilder av sig själva (ovetande om konsekvenserna). Det började när jag skrev om.


Jag testade det precis genom att ladda upp en av förra veckans bilder jag tog i Petra, Jor. Nu har företags bildsök fått sig ett ordentligt lyft. Igår fick Chrome för iOS en liten uppdatering men den innehöll ändå några smarta funktioner. Först och främst har nu Chrome fått autofyll av formulär så du inte gång på gång behöver fylla i samma information. Du får tillgång till exklusiva sökfunktioner som bara finns i den här appen.


Kollade i helgen med mina så kallade vänner. Finns det nån kontakt dit man kan skicka en felrapport? Sidemen iPad Cases Skins found on Polyvore featuring accessories, tech accessories, apple ipad cover. Använd Avancerad bildsökning om du vill söka efter foton eller teckningar med en exakt storlek, färg eller typ. Endast ett par bilder laddas upp och det går inte att bläddra till nästa sida.


Klickar man på en bild så kommer en annan bild upp i stället. Fruktansvärt frustrerande är det!

Clark är inte uppkopplad . Skriv bara in några sökord och ImageSearch börjar omedelbart att hämta bilder från Instagram.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.