torsdag 22 januari 2015

Egna tavlor billigt

Gör ett collage med dina favorit bilder och få dem tryckta på canvasduk och skapa en personlig känsla i ditt hem. Canvastavlor av högsta kvalitet. Med ett canvastryck får du ett fantastiskt resultat som alltid imponerar!


Det spelar ingen roll, hos oss väljer du egna mått och storlek och därefter listar vi webbutiker enligt dina önskemål. Det finns flera olika varianter av canvas foto men den vanligast är canvasduk uppspänd på kilram.

Ny rabattkod funktion är under lansering så att du kan beställa canvastavlor billigt genom oss. Handla tryggt och enkelt. Framkalla bilder online på Gallerix.


Hos Gallerix kan du enkelt skapa personliga tavlor från dina egna bilder. Stort sortiment av material, storlekar och mallar för dina foton. Hög kvalitet och snabb leverans. Beställ tavlor med fri frakt hos Photowall.


Välj bland hundratals motiv och designers eller tryck ditt eget motiv på en canvasduk.

Vi trycker canvastavlan med ett miljövänligt och luktfritt HP-latex bläck som är UV-resistent. Tack vare detta kommer din canvastavla hålla i åratal, även om den är placerad i direkt solljus. Hos oss hittar du canvastavlor och stora utskrifter.


Från ditt egna motiv eller från vår stora bildbank med hundratals motiv. Bra priser och personlig service. Vi erbjuder dig ett enkelt verktyg för att förvandla dina egna bilder till ett underbart canvastryck. Oct Karin Adelsköld och fotografen Paulina Holmgren kollar foton tryckta på canvastavlor. Vi testar att printa foton på canvastavla hos fyra olika tjänster på nätet.


Att låta trycka upp en fin bild man tagit själv på canvasduk som en tavla har blivit populärt, och det finns en mängd företag som gör detta. Upptäck vackra canvastavlor, handmålade tavlor , väggdekorer, tapeter och fototapeter, dörrtapeter, snygga väggdekorationer - hög kvalitet till det bästa priset. Vi vill ge dig möjligheten att designa dina bilder med så få restriktioner som möjligt.


Ska du beställa canvastavlor kan du genom vår studio enkelt ladda upp dina egna bilder och välja mellan ett brett urval av mer än 1specialeffekter. Förvandla ditt foto till en vacker oljemålning, en serietecknad bil ett svartvitt alster eller . Förvandla dina bästa minnen till personliga fototavlor, canvastavlar eller fotoposters. Välj bland ett stort utbud av personlig väggdekoration och skapa en unik tavla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.