tisdag 27 januari 2015

Starke arvid skivvagn

Vagn och Bord för både transport och materialanpassning. Du kan dessutom nyttja skivvagnens yta för att skära till ditt gips direkt på plats, innan det ska vidare till skivhissen . Nu kan ni istället på ett ergonomiskt sätt flytta upp till st skivor på upp till mm, på en och samma gång. Trånga passager är inte längre något hinder.


Ibland är det svårt att frakta otympligt skivmaterial dit man vill, inte minst vid jobb i befintliga lokaler. Med den slipper du anstränga kroppen i onödan.

Med skivbordet i vertikalt läge blir vagnen mycket smal och tar sig fram även där det är trångt. I horisontellt läge fälls de fyra mindre hjulen och de inbyggda stödbenen automatiskt ner och ger ökat stöd när du ska . Kombinerad transportvagn och arbetsbord. För transport av spån- och gipsskivor, glas, plåt, snickerier m m. Hjulkonstruktionen möjliggör stabil transport på ojämnt underlag, passerar lätt trösklar, kablar och diverse andra hinder. Förvandlas lätt till ett stadigt arbetsbord i arbetsriktig höjd.


Två 4-lagers luftgummihjul 4. I Fjäråssortimentet ingår snöplogar, sandspridare och sopmaskiner. Som produktionspartner erbjuder .

Med en och samma skivhiss kan du utföra både in. Takhissen är ett hjälpmedel som hjälper dig att. De två svängbara länkhjulen, varav ett är låsba. Ett enkelt verktyg för transport av mindre mängder gips eller annat skivmaterial som vanligtvis bärs för hand inne på bygget.


Netauktion, bilauktioner, konkursauktioner, antikauktioner. Auktion nästan varje dag på vår stora online nätauktion. Försäljning främst för konkursförvaltare, myndigheter och företag, med inriktning på produkter och utrustningar för företag, verkstäder, myndigheter mm. Du som har produkter som du vill sälja eller värdera är . Moms tillkommer på angivet högsta bud. Fakturakopia samt kvitto på betalningen skall medtagas vid hämtning.


Köparen skall själv ombesörja hämtning, ev. Lagringsort: Minnesberg. SKIVVAGN MINI STARKE ARVID.


I Midi-8:an har du en smidig flakvagn som inte låter ojämna underlag, snäva passager eller tvära vinklar utgöra några hinder. Starke Arvid Flakvagn Midi-8:a.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.