måndag 29 juni 2015

Allmän utbildning ställningsbyggnad

Ställningsbyggnad upp till meter - allmän utbildning. Arbetsmiljöverket har beslutat att de som bygger, ändrar och river ställningar ska ha en godkänd utbildning som är styrkt med ett utbildningsbevis. Detta eftersom det varje år sker allvarliga olyckor från byggnadsställningar.


För intyg krävs godkänt resultat på det kompetensprov som kursen avslutas med. För ställningar med en arbetshöjd 2–meter krävs allmän utbildning.

Bygga ställningar – allmän utbildning. Denna utbildning ger dig kunskap om olika ställningstypers konstruktion samt behörighet att bygga och bedöma ställningar med en höjd på maximalt meter. Deltagarna skall efter kursen ha den teoretiska utbildningen och behörighet för att kunna bygga ställningar . Svensk Uppdragsutbildning. Särskild information om hantverkarställning. Höjd max meter utformning av ställningen framgår av en generell monteringsinstruktion.


Utbildningsbevis krävs inte). Höjd max meter, utformning av ställningen framgår av en generell monteringsinstruktion.

Syftet med denna utbildning är att öka kunskap och medvetenhet hos deltagaren, och säkerställa en trygg arbetsmiljö. Fallolyckor är den vanligaste dödsorsaken inom byggbranschen. Det är ett av skälen till att utbildade . Ramirent erbjuder utbildningar och kurser för en säker arbetsplats. Allmän utbildning – ställningsbyggnad. Boka liftutbildning, arbetsplattformar, fallskyd höjdarbete, ställningsbyggnad , heta arbeten, säkra lyft, truckutbildning m. Vi utbildar er personal där ni önskar, på ert företag eller i våra utbildningslokaler.


Denne skall ha genomgått allmän eller särskild utbildning och skall ha minst den teoretiska utbildningsnivå de som utför arbetet har. Kursintyg, kompetensbevis. Beställning av nytt kursintyg, kompetensbevis. Lernias kurs i ställningsbyggnad ger dig kunskap om olika ställ- ningstypers konstruktion samt behörighet att bygga och bedöma ställningar med en höjd på maximalt meter enligt monterings- instruktioner och Arbetarskyddsstyrelsens föreskrifter.


KURSINNEHÅLL Teoretisk utbildning för dig som bygger ställning. Vi går igenom samtliga regler och krav, du kommer efter denna dag garanterat att tänka dig för både en och två gånger innan du bygger din ställning. I kursen ingår information om Höga . Vi erbjuder kurser för dig som bygger ställningar eller leder ställningsbyggen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.