tisdag 30 juni 2015

Snörvattenpass

Snörvattenpass från Hultafors! Smidigt vattenpass med en libell och krokar i båda ändarna. Häng vattenpasset på ett uppspänt snöre för att se lutningen me.


Velltra Velltra, i, Artiklar av hög kvalite. Litet nätt snörvattenpass tillverkat av slagtålig plast med en libell och krokar i båda ändarna. Du hänger passet på ett uppspänt snöre för att kunna kontrollera lutningen mellan två punkter.

Tillverkad i ABS-plast som gör passet både lätt och hållbart. Rörlibellen är tillverkad i plexiglas. Libellvätskan är en lättflytande . Om ett mått ska överföras flera meter, men ändå sitta i våg kan snörvattenpasset vara en lösning.


Höjden som den här skruven sitter på ska överföras till stolpen på motsatt sida. Därför fäster vi ett murarsnöre på skruven. Snöret dras om stolpen och vi fäster nästa . Kontakta butik för pris.


Av plast med stötsäker plexiglaslibell.

Leverantör: Thomée AB, Edw. SNÖRVATTENPASS UZHULTAFORS. Inkluderar krokar för att använda på snöre. Lätt metallkropp för lång livslängd. Stötsäker plexiglaslibell.


Omfattas inte av utökad ansvarstid vid entreprenad. Logga in för att se prisuppgifter. Hög kvalitét - Bra priser - Både för hemmabruk och proffs. Förpackningsstorlek ST. Lägg till i varukorgen . Vattenpass för snörslå, mm.


Visa filter Stäng filter. Detta snörvattenpass lämpar sig utmärkt för justering av riktsnören och är därmed ett.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.