torsdag 25 juni 2015

Färg betonggolv garage

Halvblank, vattenbaserad 2-komponents epoxifärg (bas och härdare), avsedd för målning av betonggolv inomhus, där det krävs en färg med god kemisk och mekanisk beständighet. Luktfri under målning och härdning. Ett set räcker till ca m², beroende på underlagets . Hangar är en blank, vattenburen 2-komponents epoxifärg som är lämplig för golv i våtutrymmen, garage , verkstäder och industrier.


Har köpt en vattenbaserad epoxifärg (på presentkort, så den var gratis, Teknos Teknofloor 1-komp) och tänkte måla golvet i min verkstad med det. Golvet är år gammalt och verkstan är snickarverkstad så den är smutsig.

Planen är att måla den i etapper och flytta maskinerna (dom som kan flyttas.). Måla betonggolv i garage Eintrag 14. Målning av betonggolv i garage - billigaste alternativet. Golvet är helt obehandlat och är som nytt, inga oljefläckar eller annat spill, i mina ögon helt perfekt för målning, bara att tvätta av ordentligt å måla (bara) ;-) Jag har tänkt måla med 2-komponents epoxi, slitstark färg som verkar tåla ett liv i garage.


Skulle vilja ha tips om vart jag köper färg billigast, dsån här . Här hittar du din golvfärg och roliga lösningar för dina golv. Kanske mycket för att resultatet syns omedelbart. Det är kul att måla golv.

Vi har träfärger av hög kvalitet avsedda för trägolv inomhus från bland annat Beckers. Med deras golvfärg Plus kan du måla dina betonggolv inomhus i garaget eller trappen men även . Till sjukhus, källare, garage , bageri, djurhallar etc. Tvåkomponent epoxifärg till målning av betong , vägg, tegel, asfalt, trä, pool och stål. Epoxifärg till målning av källare, garage , betonggolv , industrilokaler m. Ska måla ett garagegolv på ca kvm.


Jag har målat mitt dubbelgarage med biltemas färg och ja - det är väl skapligt hållbart. Se också till att (om du inte har ett nytt betonggolv alltså) slipar bort gammal färg eller tvättar av betonghuden som fort bildas. Olika alternativ för garagegolv ? Blanka ytor slipas lätt, betong med diamantslip och trä med slippapper. Sugande ytor ska först strykas med primer avsedd för epoxifärg. Sprickor spacklas med epoxispackel som arbetar optimalt ihop med färgen.


Med våra produkter kan du måla betonggolv med olika krav. Välj en en- komponent färg för att måla i ex. Med Golvfärg 1K kan du även måla betong utomhus. En två- komponent färg är lämplig i ex.


Att lägga på ett lager färg kan göra att garaget ser trevligare ut, samtidigt som golvet blir mer lättskött. Skulle betonggolvet redan vara målat är det istället lös färg som måste bort.

Måla trä- och betonggolv. Garage Makeover - Duration: 7:37. Har du ett målat betonggolv så skrapar du bort all lös färg. Golvfärger utan härdare (1-komponents) är billigare, men inte alls lika bra för exempelvis garagegolv.


Innan du målar så kolla att betongytan har bra hårdhet och inte . Används på trappor, murar och betongytor i källare, garage , lagerbyggnader och industrier. Visa filter Stäng filter. Sortera efter: Nyhet, A-Ö , Pris.


Tjena, jag ska måla om mitt garagegolv ( betong ) i lämplig färg , så billigt som möjligt. I denna gör-det-själv film om att måla obehandlad betong får du några goda råd om hur du lyckas på det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.