måndag 29 juni 2015

Jobb inom träning och hälsa

Arbetslivserfarenhet inom träning minst år. Visa alla Apollo Travel Group jobb - Jobb i Sverige . Eftersom kost och träning är hörnstenar i vår verksamhet så är PT-utbildning. Du erbjuds en utvecklande, spännande och meriterande tjänst i ett expansivt bolag med internationella jobb möjligheter.


Ett bolag med etablerade varumärken, starka produkter och inspirerande internutbildningar.

Det finns många anledningar att välja ett yrke inom träning och hälsa idag. Jag fick jobb relativt omgående efter utbildningen och arbetar idag som styrkeinstruktör på Caipo Artro Clinic i Stockholm. För dig som vill kombinera träning och hälsa med ett tidsenligt yrke, erbjuder The Academy en hel del olika utbildningar. Sök efter lediga jobb inom Försäljning bland tusentals jobbannonser i hela Sverige och Norge.


Vi gör det enklare för dig att söka jobb. Då är det dig vi söker till Itrim Nyköping! Vi erbjuder dig att vara med och höja vår träningsupplevelse ytterligare!


Vi har en väl fungerade PT-verksamhet och många av våra medlemmar har fått upp ögonen för personlig.

Drömmen är för mig att få jobba inom träning ,fitness, hälsa och välmående men känns som man måste ta en ganska stor risk. Inte alls samma trygghet som att läsa typ läkare,ingenjör,socionom tex. Bryr mig inte om lönen bara jag har råd med träning ,mat och tak över huvudet. Att bli PT verkar väldigt tufft, . Kul att du vill jobba hos oss! Vi söker ständigt efter nya engagerade och träningsintresserade medarbetare för att sprida glädje och inspiration.


Inom Nordic Wellness finns det många olika tjänster och möjligheter för dig som vill jobba med träning och hälsa. Alla tjänster är lika viktiga för oss och vi lägger ner . Hur skulle det låta med ett kreativt, självständigt och ansvarsfullt jobb med fokus på människors aktivitet, hälsa och delaktighet? Man kan jobba både privat eller inom företag, man kan hålla föreläsningar, kurser, privat kostrådgivning, matlagningskurser osv.


Jobba med hälsa och friskvård. Din största uppgift är att se till att eleverna får en allsidig träning och att du som lärare instruerar uppgifterna väl. Det finns olika sätt att jobba med oss. Lediga jobb inom träning och friskvård. Allt är online och vi söker dig med utbildning eller stort intresse för kost, träning och hälsa.


Vi är under utveckling så passa på att få . Då kan vi ha jobbet för dig.

SATS erbjuder dig spännande karriärmöjligheter och utmaningar. Vi söker dig med mycket energi som verkligen älskar möten med andra människor. Vi utmanar, peppar och skapar förutsättningar för att . Vårt fokus ligger på att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående. Vi tillhandahåller bra förutsättningar för träning i välutrustade träningsanläggningar och välutbildade instruktörer som hjälper våra medlemmar att nå sina mål.


Vet att detta kanske är postat i fel sektion på forumet, men hittade ingen annan lämplig riktigt. Dock har jag även som mål att tjäna bra med pengar i framtiden, och . Vi söker franchisetagare, coacher, och PTs. Vill du jobba med träning och hälsa ? För två år sedan hade jag ett fint samarbete med utbildningsföretaget AFPT (Akademin för personlig träning Sverige), och nu kör vi igång igen!


AFPT nämligen en PT-utbildning här på Sats i Karlstad. Utbildningen kommer hållas under helger totalt och pågår varannan. Hitta lediga jobb i Västra Götaland inom Innesäljare Till Företag Inom Träning Och Hälsa och karriärtjänster hos Monster.


Hitta all information du behöver för att landa ett jobb i Västra Götaland och utvecklas i din karriär.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.