måndag 29 juni 2015

Henrikssons kranbilar malmö

BolagsforPrivat aktiebolag. Företaget finns i Lun men välkomnar kunder från Malmö. Karta och vägbeskrivning Öppet idag Hela dygnet . Dessa kranbilar kör normalt i Lomma. Du bör känna dig bekväm och trygg i din roll som mekaniker och ha en bra erfarenhet från problemlösning och felsökning.


I våras var det svårt att hinna med alla uppdrag.

Idag är ägaren rädd att han ska tvingas göra sig av med personal. Det har ju dalat väldigt snabbt. Det ringer inte lika mycket som tidigare.


Orderingången har minskat och det är svårt att få full . Välj ett jobb för att gå vidare till ansökan eller gör en sökning via sökrutan för att hitta andra relevanta jobb. Chef: Elisabeth Andersson. Postadress: Näringsliv, Sydsvenskan.


Arkitekt, ingenjör, masters- eller kandidatstudent.

Intresse för modellerings- och projekteringsarbete? Tycker om att arbeta med varierande projekt. Nimes Transport AB MALMÖ. Nordic Transport AB HISINGS BACKA.


Sök efter nya Mekaniker med erfarenhet av tunga fordon-jobb i Malmö. Verifierade arbetsgivare. Ett gratis, snabbt och enkelt sätt att hitta ett jobb med 31. Finns mycket att lyssna på i andre bara skaffa dig en bättre anten och kablar. Radios ja de har man några he he he.


Nu söker vi dig som har god vana av att arbeta med tunga fordon. Du har en fordonsteknisk utbildning och har hunnit skaffa dig några års erfarenhet inom branschen. Malmö och andra stora städer i Sverige.


Du kommer att arbeta med service, chassi reparationer, påbyggnads reparationer och hydraulik och även uppdrag me. Hitta nästa möjlighet på Simply. Huvudkontoret ligger i Lund . Harry Haraldssons Åkeri AB.


Hedström Transport i Källna.

Helsingborgs Cargo Center.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.