fredag 26 juni 2015

Sargbräddavlopp

Insticksbrunnen ansluts direkt i den befintliga takbrunnen, val av storlek görs utifrån diametern på det befintliga tappstycket. Levereras med löstagbar lövfångarsil samt tätningsring av gummi. Avleder vatten genom byggnadens fasad till utvändig takavvattning. Takbrunnar och bräddavlopp.


Rostfria takbrunnar för avvattning av tak till invändigt avlopp samt såväl sargbräddavlopp och bräddavlopp.

Erbjuds både i utförande som passar till bitumentätskikt . Samtliga brunnar och sargbräddavlopp är tillverkade i. På produkterna finns en förmonterad intäckningskrage (500x5mm) av grå. Den unika konstruktionen gör den mer vridstyv vilket innebär bättre . Våra takbrunnar lämpar sig utmärkt för både bitumenbaserade och EPDM-gummi baserade tätskiktssystem, typ Resitrix EPDM-membran. Sargbräddavlopp avsett att avleda vatten genom byggnadens fasad till utvändig takavvattning. Bräddavlopp ska finnas i samtliga ränndalar.


Dimension på bräddavlopp bör vara minst Ø 1mm.

Svensktillverkade takprodukter. Standardtakbrunnar levereras utan lövfångarsil, intäckningskrage och övriga tillbehör. Välj fritt och sätt ihop som du vill ha den.


Finns i fyra olika dimensioner, Ømm, Ømm, Ømm och Ø1mm. Tappstycke, längd 4mm. Resultatet från fallstudierna och intervjuerna identifierar personliga misstag som vanligaste förekommande problem under produktionen, som exempelvis punktering av tätskikt eller felaktigt utförande.


För att förbättra kvalitén på produktionen bör lägeskontroller införas som ett komplement till egenkontroller. Stosar Stosar tillverkade av väderbeständigt EPDM-gummi för tätning av genomföringar i . Plåttjocklek i rör 8mm, platta 6mm. Om sargbräddavloppen förses med . Vi erbjuder ett brett sortiment för olika användningsområden, läs mer i broschyrerna nedan.


Har en fråga till forumets pappexperter. Monarplan FM uppfyller kraven i BROOF (t2) på alla förekommande underlag. Har nylagd trebolitpapp på taket som lagts av en klåpare.


Har läckt in på ett ställe men ska vara fixat nu. Har dock upptäckt ett fel som än inte gett några problem, nämligen att i sargbräddavloppet har han bara svetsat in pappen i det gamla avloppet och alltså inte .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.