fredag 19 juni 2015

Plattformshiss handikapp

Vi hjälper dig att hitta rätt produkter. Kalea erbjuder många fördelar. Vertikalgående plattformshissar används ofta vid tillgänglighetsanpassning, i dagligt tal oftast benämnda ” handikapphissar ”, men med ett långt större användningsområde än vad detta namn anger. Där indelas hisstyperna efter sin avsedda användning och om de är persontillåtna eller personförbjudna. Ingen av de re- dovisade hisstyperna uppfyller kraven på tillgänglighet.


I samhället finns människor med olika handikapp.

Nästan var tionde svensk har någon form av handikapp. TRAPPHISSAR FÖR PERSONTRANSPORT. Globus Handikapphiss för trappor, typ 12. Modern, funktionell och ergonomisk.


Read about the possibilities. TRIDENTs olika modeller fungerar utmärkt i både privat och offentlig miljö. Lyftplattformarna är av typ ”lågfart” och regleras med hålldon och drivs med 2V (en-fas).


Vi levererar lyftplattformarna.

Både i standardutförande och som kundanpassningar. Plattformshissar är praktiska lyfthjälpmedel när personer behöver ta sig mellan våningsplan. LiftCat 4är en serie s. Aritco - prisbelönt tillverkare av hissar för den privata och publika marknaden över hela världen. Vilka övriga krav skulle ställas.


Det gäller också för de flesta innerdörrar, till exempel till handikapp toaletten. Det kan behövas både trappor, ramper och hissar för att alla ska kunna ta sig. Det ska vara enkelt för personer som använder rullstol eller gånghjälpmedel att ta sig in i hissen och ut igen. Hissknapparna ska vara lätta att nå för alla – för. Med hiss avses i 1–kap.


Jun De flesta nyinstallerade hissar i Sverige måste uppfylla krav på tillgänglighet för personer med nedsatt rörelse- och orienteringsförmåga. Här kan du läsa vad som gäller för installatörer, byggherrar och byggnadsnämnder. Följ tillgänglighetskraven.


Kraven på tillgänglighet för nya hissar finns i plan- och . Om plattformshiss eller annan hiss som är avsedd att manövreras av behörig personal, är lätt åtkomlig för obehöriga, bör den vara försedd med en anord- ning som förhindrar . En användarvänlig plattformshiss som ökar tillgängligheten i din byggnad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.