torsdag 25 juni 2015

Plåtnibbler bauhaus

Smidig och enkel plåtnibbler Denna praktiska plåtnibbler har en låg vikt på kg och smalt handtag som gör den enkel att arbeta med. På BAUHAUS erbjuder vi ett brett utbud av maskiner för metallbearbetning. Här hittar du nibblers, plåtsaxar, slipmaskiner, polermaskiner och tillbehör för polermaskiner så som polersvamp och polerhätta. NIBBLER 18V MAKITA Z-MODELL Makitas nibbler är perfekt för rak eller figurskärning i aluminium och stål.


På munstycket finns det två spår för att kontroll. Matrisen är utrustad med tolkmått för att säkerställa materialtjocklek. Slipmaskin med högt varvtal Designad med verktygshållare för mm och elektronisk effektjustering. Det smala motorhuset ger dig ett bra grepp vid användni. Praktisk klippning av plåt!


Denna plåtsax lämnar fina och gradfria kanter vid klippningen. Har ett ergonomiskt utformat och gummibeklätt handtag för ökad. Inbyggnadssats med verktyg för att klippa i olika material.


Smidig plåtsax som är avsedd för att snabbt utföra raka eller sneda kapningar i metall. Det kapade materialet avlägs. Jämför priser och läs recensioner på Elverktyg. Välkommen till PriceRunner!


Varumärke CRAFTOMAT Netto vikt 8. Såg denna nibbler när jag kollade på plåttak på byggmax. Vet någon hur den funkar? Hur göra mm hål i plåt? POC Crane Pure Helmet 20- Lowest Prices and FREE shipping available from.


Product Review POC Crane Mountain Biking Helmet. Perfekt för snabb sprutmålning i och runt. Säljs i befintligt och fungerande skick! Plåt- och metallverktyg.


Airbrush tråden -Teknik, Metoder och Utrustning . Click here to find similar products. STRbartstyret er lavet i forskellige udformninger, således man kan finde den type der bedst passer til ens maskine.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.