tisdag 23 juni 2015

Börje jönsson åkeri göteborg

Utför nästan alla typer av transporter. Förra året gick företaget med förlust. Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen. Inga bilder på godset vi kör! Men ni får gärna dela med er av era.


Om företaget BÖRJE JÖNSSON ÅKERI AB i Göteborg.

Och startade sitt åkeri. FöretagsFakta listar företag i Sverige. Så jobbade jag natt och dag och inom ett år hade jag betalt skulderna och sen köpte jag en ny bil. BolagsforPrivat aktiebolag.


Välj ett jobb för att gå vidare till ansökan eller gör en sökning via sökrutan för att hitta andra relevanta jobb. Jönsson Åkeri Ab, Nils A jobb på Indeed Sverige. Det är fantastiskt kul att bli uppmärksammad för det vi står och arbetar för. O Yelp é uma maneira divertida e fácil de encontrar, recomendar e falar sobre o que é bom (e não tão bom assim) em Göteborg e proximidades.


Med anläggningar i Helsingborg, Hamburg, Stockholm, Göteborg och Karlstad.

Idag rullar 1lastbilar och lastbilskombinationer i åkeriet, som sysselsätter omkring 2anställda i Helsingborg, Karlsta Göteborg och Stockholm i Sverige, samt i Verona och i Hamburg. Ansökan: Registrera ansökan via hemsidan. Frågor angående tjänsten besvaras av.


Håkan Landgren via mail hakan. Rekrytering sker löpande, vi välkomnar därför din ansökan så snart som . En mycket stor del av åkerierna har således bara ett fordon Några åkerier är större och Sture Nilssons Åkeri Falkenklev AB har cirka lastbilar och är transportör för DHL i framför allt Skåne och Blekinge. På vårt företag är vi 1anställda. Vi bidrar till samhället genom vår verksamhet, men även via skatterna vi betalar.


Vi och andra företag i Sverige är viktiga för att det samhällsekonomiska kretsloppet ska fungera. När vi anställer och växer kan vi producera fler varor och tjänster men också bidra med skatteintäkter som . Emmaboda Glas AB Göteborg. Sune Janssons Åkeri AB, Uddevalla.


Pall Cargo AB, Partille. Lindome Flyttningsbyrå AB, Mölndal. Kallebäcks Åkeri AB, Hisings Backa. Börje Jönssons Åkeri AB, Helsingborg. Huvudsysslan kommer vara att köra bud inom en viss central, men har även tänkt att eventuellt skaffa andra sorters körningar och flera bilar och anställda så vill inte ha något t. Det ska vara något som kan förknippas med åkeribranschen oavsett inriktning eller .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.