fredag 19 juni 2015

Jula nibbler

Elektriska nibblers och saxar. Visa filter Stäng filter. Kapacitet: stålplåt mm, rostfritt stål mm. Välkommen till prisvärda verktyg och tillbehör hos Jula!


Robust nibbler vars kraftiga stans lämpar sig för stansning i tunnplåt.

Vi gör det roligt och prisvärt att fylla verktygslådan. Denna nibbler kopplas på en borrmaskin eller skruvdragare och låter dig skära i plåt genom stansning. Plåt- och metallverktyg.


Fler produkter i samma kategori. Välj butik för lagerstatus. Sen har de en dremelkopia billigt åxå. Jämför priser och läs recensioner på Elverktyg.


Det är så att jag skall köpa ett verktyg för att kunna klippa i plåt och rostfritt, ca mm tjocklek.

Frågan är vad man skall ha? En elektrisk plåtsax eller en nibbler ? Vad är egentligen skillnaden? Begöver kunna klippa runda snitt och även runt hörn.


Det skall vara lätt och smidigt nog att kunna manövreras med . Jag köpte en elektrisk plåtsax fråm Verktygsboden. Jula har den också för en femhundring. En kommer Caprin att få känna av.


Sen kommer jag ändå att köpa Biltemas lilla tryckluftsstickåsg, mest för att den tar vanliga bågfilsblad. Jag ska bara göra små plåtar (ca 100x140cm ?) att ha som tak över lastpallskragar. Monteras på din vanliga borrmaskin.


För klippning av stålplåt, rostfri plåt, koppar, aluminium eller plast. Vi erbjuder allt från handverktyg och maskiner till trycklufts- eller . Byggmax har en liten nibbler som man kopplar till skruvdragare eller borrmaskin som är riktigt bra på takplåt. Vi har just skurit 9m 5mm på. Såg denna nibbler när jag kollade .

Jag har en tryckluftsdriven nibbler från Jula. En högerhandad Wiss sax till takplåt. Den finns utformad som höger och vänsterplåtsax. Orienteringen har att göra med åt vilket. Behöver inte vara så avancera men klara av 5. Svårstyrd som beskrivits ovan, men jag brukar finklippa med en vanlig hand-plåtsax.


Det är lätt att klippa rent för hand sista millimetrarna. Nibblern lämnar massor av små sylvassa spånor i metall. Jag menar verkligen MASSOR!


Det blir jobbigt att städa och gör . Learn how to maintain a sheet metal nibbler in this free educational video. Expert : Terry Leafty Bio: Terry. Säljs i befintligt och fungerande skick! Heavy duty plate nibbler for demontering av oljetank. Allright, behöver något att skära plåt, inget handhållet verkar fungera och bänksaxen jag har tar bara raka snitt, den går nästan inte att skära fina kurvor med.


En stor kurvsax vore trevligt men har sett få till salu i detta land. Som andrahands alternativ . Oanvän aldrig varit ur förpackningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.