fredag 19 juni 2015

Batteridriven vinkelslip bosch

Vinkelslip batteridriven. Universalkapen som alltid ska finnas med under arbetsdagen eller i förrådet på landet. Vilken storlek och märke passar dig bäst? Använd vår tjänst för att göra det bästa.


Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Den kompakta konstruktionen och låga vikt på kg gör att även jobb i trånga utrym.

KickBack Control-kastskydd skyddar. Bosch GWS 12V-Professional är en sladdlös vinkelslip på 12V med 76mm skivdiameter och EC-motor. Tack vare kompakt och sladdlös konstr. Vikt med batteri : kg.


Batterispänning: V Kapskiva Ø: 1mm. Makita, Bosch , Dewalt, Festool verktyg. I övrigt så är en liten batteridriven vinkelslip , det vill säga sladdlös, smidigare men generellt något svagare än en eldriven modell med sladd.


Säkerhet och noggrannhet är lika viktigt som att din slipmaskin håller. Låga priser och snabb leverans.

Nu har de batteridrivna motorerna blivit så kraftfulla att det definitivt är värt att investera i en vinkelslip på batteri. Gwsv-li professional. Kan skickas med spårbar frakt. Mer praktiskt kan det inte bli: Med sladdlösa maskiner från Bosch blir du fri från uttag och jobbiga sladdar.


Dessutom ger ny batteriteknik extralång drifttid. Köp nätdriven vinkelslip från Bosch , Metabo m. Snabb leverans, öppet köp i dagar och fantastiska priser! Batteridriven vinkelslip , V, slipskivediameter 1mm exkl. Bosch lanserar världens första trådlösa vinkelslip för professionella hantverkare som är utrustad med en Connectivity-funktion, vilket betyder att verktyget.


Medföljer två batterier och en laddare. Detta är en tvångsförsäljning då objektet tillhör ett konkursbo. Maskinen är testad och fungerar utan bekymmer. I enlighet med våra allmänna villkor är det därmed inte möjligt att . Här hittar du vinkelslipar från Bosch , Cocraft, Dewalt och Worx i modeller både för proffs och hemmabruk. Vi har kapskivorna, rondellerna och ståltrådsborstarna som du behöver till din vinkelslip.


Söker du en batteridriven vinkelslip har vi . AdvancedGrind de Originalbetriebsanleitung en Original instructions fr Notice originale.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.