torsdag 25 juni 2015

Stenmagasinet säffle lunch

Bjöd en bekant på lunch idag vi gillade den båda två. Den godaste färsbiff med gräddsås, lingon och mos som jag någonsin ätit. Serverad av glad kock och servitris. Det är med tungt hjärta som vi motvilligt accepterar verkligheten och stänger vår verksamhet på Stenmagasinet från och med idag. För att leda in vatten till kvarnen byggdes en vattenränna som motsvarar den nordligaste delen av nuvarande Säffle kanal.


Rännan gick från Tullnäbben, fram till kvarnen och sedan rakt ut i Byälven.

Under Stenmagasinet lär fortfarande finnas rester av en valvkonstruktion som visar hur vattnet passerade under byggnaden. Det här en restaurang i det gamla stenmagasinet , här kan du äta dagtid äta lunch och kvällar serveras det á la carte. Mer info Uppdatera grunddata. Lokalt företag Restaurang Bar.


Denna plats har haft få checkins under den senaste tiden. Kanske har det stängt ner. Krögare Håkan Mattsson med personal bjuder in till vällagad dagens, Á la carte och drinklounge på övervåningen.


Tisdag: Fläsk med rösti och löksås.

Stekt fisk med kryddig mimosasallad. Onsdag: Gratinerad kasslergratäng. Torsdag: Ärtsoppa serveras med pannkakor, sylt och grädde. Helstekt Ryggbiff med gräddsås och stekt potatis. Sprödbakad Torskfilé med citronsås och potatis.


Det fungerade inte så bra pga för dålig fallhöjd. Byggnaden kom då att användas som logement och utspisningslokal för de arbetare som jobbade med Säffle kanal. Kupongen ska lämnas vid beställning. Kan EJ kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.


Vi kommer försöka komma till Värmland oftare nu när vi har fått barn”, sade prinsessan Sofia till SVT Nyheter Värmland precis innan prinsparet gick in för att äta lunch på Stenmagasinet i Säffle. Om dagens program säger prinsparet så här: Fritidsbanken är otroligt initiativ. Därefter åker Sofia och Carl Philip tillbaka till Karlstad där de ska besöka Brigadmuseet och bevittna invigningen av en minnessten.


Dagen avrundas vid 19:med en . Fullsatt premiär på Krokstad Comedy! Det var fullsatt till sista pall på vårpremiären. Precis innan har de tagits emot av invånare med viftande Sverigeflaggor utanför Säffle stadshus.


Intresset var stort bland invånarna för att få en glimt av prinsparet.

Det känns underbart, vilket fantastiskt mottagande vi fick. During the visit, the Prince couple will take part of the cultural and business life of Säffle. After the reception at the front of the City Hall, the Prince couple will have lunch at. After lunch , the Prince couple will visit . Information about Stenmagasinet , Säffle. Blir saknaden efter en riktigt god lunch eller middag för stor är ni som alltid mer än välkomna ut till oss på Krokstad Herrgård.


W tym samym czasie książę Carl Philip odwiedził Towarzystwo Rolnicze i postanowił osobiście wypróbować nowoczesne maszyny wykorzystywane w przemyśle drzewnym. Po zakończeniu swoich spotkań małżonkowie już wspólnie udali się do gminy Säffle , aby zjeść lunch w ratuszu Stenmagasinet. Efter mottagandet på torget i Säffle var det dags för prinsparet att bege sig till Stenmagasinet för att äta lunch.


Många människor följde dem längs vägen. Prinsparet på väg till Stenmagasinet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.