fredag 26 juni 2015

Elvinsch 12v båttrailer

Stålttrumma monterade på underhållsfria lager. Ny unik koppling system för . Automatisk Failsafebroms. Med sladdlös fjärrkontroll. Om du söker en trailervinsch för att dra upp t.

LV -O, LV-P eller LV-X vinschar i samma storlek. Trailervinschar är vanliga elvinschar avsedda för bruk utomhus på t. Söker du en båtvinsch till lägsta möjliga kostna sortera efter pris i katalogen. ELVINSCH 12V För tillfällig montering på bil, pickup, släp eller via en medföljande platta för fasthakning på dragkroken. Vinschar och torn till Båttrailer.


Elvinsch med trådlös fjärrkontroll. Perfekt för ATV eller mindre båttrailer. Wirestyrning Även reglage för montering på styre.

Har under en längre tid varit sugen på att uppgradera min båttrailer med en elvinsch. Tyvärr så har de varit alldeles för dyra för mig men hittade en som inte var så farligt dyr på Biltema. Universal monteringsfäste medföljer vilket gör att den blir enkel att montera. In och utmatning sker med elvinschen.


Utrustad med koppling, vilket gör att wiretrumman kan frikopplas . Funktioner : - kraftfullt och pålitligt Reversibel Heavy Duty permanentmagnetmotor. Vattentät ) - Heavy stål växellåda. Kraftfull förseglade kontakter.


Med en båtrailer från Thule får du en robust båt trailer med den rätta utrustningen för en enkel hantering vid upptagning, sjösättning och transport. Combilock har en design som gör det möjligt att ha släpvagn, båttrailer eller husvagn låst även under transport. Står på svenska från sidan 99. One Year Commercial Warranty With High Quality.


Warn Works Utility vinscharna är perfekta att använda som en extra vinsch fram eller bak på din ATV eller UTV eller som vinsch på din ATV Kärra, Båttrailer eller Biltrailer. Jag ska köpa en elvinsch till min stockkärra. Tar gärna emot tips på en bra (läs stark, snabb och pålitlig) 12V vinsch med nylonlina och.


Mångsidig 12V elvinsch som kan fästas på ATV, båttrailer , bil etc.

Levereras med fjärrkontroll och sladd. Unikt frikopplingssystem. Syntetisk draglina. Exempel på 12V -24V vinschar för ATV, Båt och 4WD: ATV upp till 3cc:.


Vad är du villig till att betala för en bra vinsch? En trailervinsch skall bultas fast på trailern och sitta som berget. V , 6hk 2kW - Vid full belastning användes 100A.


Försedd med meter mm wire. OBS: En elektrisk båtvinsch måste ha ett eget batteri som monteras . Dragkraften är något helt annat. Se följande exempel från Swedols hemsida: ELVINSCH 12V. KG För tillfällig montering.


Vi som leverar ca 2båtar på våran trailer för 8m båtar per säsong laddar vårat batteri ca gånger om året. För enkel på- och avmontering med hjälp av kraftiga magneter vid tillfälligt behov av baklampor. Lykthus 95x1mm med bak-, broms-, blinkers- samt skyltbelysning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.