måndag 29 juni 2015

Mutterdragare med ställbart moment

Tåligt hus av kompositmaterial, justerbart moment , reversibel, samt rejält med Newtonmeter! Välkommen till oss på Jula! Köp batteridriven mutterdragare från Bosch, Makita m. Snabb leverans, öppet köp i dagar och fantastiska priser! Har de utvecklats något idag?


En slående mutterdragare är inte ett alternativ eftersom insexskruven och segmentens gänga gått sönder då den typen av verktyg använts.

Med verktyget går jobbet snabbare, blir . Se vår momenttabell för en grov uppskattning, för exakta värden måste du prata med leverantören av din maskin eller konstruktion. Raka skruvdragare är även de för moment mellan Nm och 24… Läs mer här. Men är super nöjd har den lilla till att dra Franska med eller montering och den stora till att byta däck. Men skulle du ångra köpet på din DTW2så kan du ångra köpet eller? För jag personligen tycker det va lite för lite kräm i min BTW . Mycket kraftfull tryckluftsdriven mutterdragare med twin hammer mekanism.


Låg vikt och god balans. Det höga vridmomentet gör mutterdragaren lämplig för effektiv demontering av hårt sittande förban till exempel hjulmuttrar.

Handtag i kompositmaterial isolerar mot kyla. Här har vi samlat alla batteridrivna mutterdragare från våra leverantörer. De här elektriska momentdragarna är oumbärliga vid underhåll, montage och service. För åtdragning med mutterdragare till förutbestämt moment vid hjulbyte.


Därav uppgraderingen till tryckluft. Hur mkt NM behövs egentligen för att dra loss en gummiverkstadsdragen hjulbult som tillbringat en vinter i salt och slask? Hem och bytte kabel och, hey presto så var jag ägare till en bosch mutterdragare med ställbart moment.


Så jag funderade på att köpa en mutterdragare , elektrisk eller luftdriven. Men frågan är om en elektrisk klarar att slå loss muttrarna som de dragit i med sin feta maxade lastbilsdragare ? Om man ska köpa en budget-kompressor så klarar den ändå inte att leverera ut så mycket luft per sekund som de . Slående mutterdragare med dubbel hammarmekanism. Lossdragningsmomentet ej ställbart (= max Nm).


Lättmanövrerade reverseringsknappar på maskinens. Den starkaste och bästa kvaliteten för rimliga pengar är denna. Juwel TESM motorhuset är ställbart i olika vinklar i förhållande till hylsan, elektrisk skruvdragare med anaställning av momentet, inställningen sker med knappsats siffror och var siffra motsvarar moment enligt tabell som följer med. Ställbara moment i tre olika lägen för . För hob- byanvändaren finns det enk- lare sladdbundna maskiner till lägre pris.


Stark, bekvämt, enkel att använda, känslan av seriositet.

Mutterdragare med utväxling. Klammer med smal ryggbredd för fästning genom hårda material. Klammern är gjord av hög stålkvalitet, är galvaniserade och har precisionsklippta ben för bra penetration. För mycket intensiva och tunga applikationer, framvagns- och hjulupphängningsarbeten och andra ställen där högt moment krävs. Jumbo Hammer -mekanism- Tryckstyrt smörjsystem.


Inbyggd strypventil för momentreglering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.