måndag 29 juni 2015

Stensåg husqvarna

De är designade med fokus på ergonomisk användning och hög produktivitet och utrustade med slitstarka transporthjul och stabila stativ som är lätta att fälla ihop. Den tillförlitliga och starka elmotorn . Cookie-filer hjälper oss att leverera en bättre upplevelse. Genom att använda den här webbplatsen accepterar du vår användning av cookie-filer. Gå till webbplatsen för skog, park och trädgård.


Detta är webbplatsen för byggutrustning.

Passande tillbehör är Trycktank husqvarna för kylning med vatten vid kapning. OF Maskin OF Bygg OF Byggservice. Kraftfull och mångsidig elektrisk kapmaskin med våtkapsats. Husqvarna Motorkap el, som inte dammar! Gör det möjligt att göra mindre kapjobb inomhus med ett minimum av damm och slam.


Vid användning av våtkapsatsen med specialdesignade munstycken i kombination med . TS 4F är en effektiv universell bänksåg med hög sågkapacitet för alla sorters plattor. Med denna bänksåg får du maximalt sågdjup på 1mm på ett pass eller 2mm med sågning steg för steg. Du kan enkelt såga mitt i materialet eller i 45° vinkel.

Den robusta ramen med integrerad transporträls ger styvhet och tillför . Fullt fungerande stihlkap, servad. Skär stål med kapskivan som sitter på, men kan bytas till annat. Här är länk till specifi. Den är utrustad med bl a nya generationen Active Air Filtration, ett av marknadens mest effektiva centrifugalluftreningssystem som medger upp till ett års användning utan filterbyte, SmartCarb, inbyggd automatisk filterkompensering, samt ett mycket effektivt . Karta och vägbeskrivning. En effektiv universell bänksåg med hög sågkapacitet för alla sorters plattor.


Maskinen hanteras enkelt av en person tack vare de hopfällbara benen. Köp begagnade Stensåg till de lägsta priserna hos baupool. STENKAP M BORD HUSQVARNA 300MM.


Kontakta din Brädgård för att hyra denna produkt! Säljare: Uthyrningsföretag. Säljs på uppdrag av ett av landets största hyrbolag. Före detta hyrobjekt för proffsbruk.


Platt och stensåg för klinga 350mm. Moms tillkommer på angivet högsta bud. Fakturakopia samt kvitto på betalningen skall medtagas vid hämtning.


Köparen skall själv ombesörja hämtning, ev.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.