måndag 29 juni 2015

Avpixlat sahlgrenska

Visst är det väl bara kul när våra kära invandrare tar till kniven. Borde hända betydligt oftare. Ett nytt spännande kulturellt inslag, efter gruppvåldtäkt, . Förstår gör de nog, men de skiter högaktningsfullt i Sverige och våra värderingar, bara vi skänker dem ett gott leverne så kan vi accepteras till den dag vi inte har mer att skänka, då är det vår tur att flytta på oss, konvertera eller dö som gäller. Den här sortens primitiva inavlade människor har . Svensk Webbtelevision 10.


Men istället för att uppträda med värdighet har hennes många anhöriga, uppdelade i . Apr Den mars i år opererades hon på Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg för en kronisk åkomma som krävt flera kirurgiska ingrepp. När hon vaknade upp från operationen var hon både trött och illamående från narkosen och hennes kropp led fortfarande av en medicinöverkänslighetsreaktion, vilken hängde . Journalist är ett skällsord. Feb Ett stort bråk uppstod idag utanför entrén till Sahlgrenska sjukhuset.


Plötsligt brakade helvetet löst, säger en person som råkade befinna sig i närheten. Redan i torsdags kallades polisen till platsen när ett mindre bråk uppstod mellan anhöriga till ett par intagna. Idag utbröt ett fullt slagsmål både utanför . Han ville att hatsajten skulle skriva om en regional ordförande för Lantmännens riksförbun LRF, för att denne inte bjudit in SD till debatter.


Jun Vissa nya, effektiva läkemedel mot parkinson stoppas nu på Sahlgrenska universitetssjukhuset i Göteborg. Orsaken är att medicinerna anses för dyra. Men du kanske inte anser den forskning som universiteten bedriver som tillräckligt seriös?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.