tisdag 26 januari 2016

Ansluta android till mac

Det är inget som funkar direkt ur boxen. Utan det krävs att du laddar hem en liten app. Men jag går igenom alla stegen, från nerladdning till installation och till hur programmet fungerar.


Scenariot är: Jag vill ladda över . Foton: Läs mer om hur du säkerhetskopierar . Både synkronisera och dra och släpp-funktionen finns tillgängliga.

Du kan selektivt välja låtarna, filmer, spellistor etc. Försök ansluta eller starta om enheten. Har någon fått detta att fungera på sin LG G4? Du kommer hit eftersom du kom över.


För att aktivera funktionen, som även kallas MTP, måste du ansluta kabeln mellan telefon och dator, öppna notiser (svep nedåt från toppen av skärmen) och trycka på den . Någon som vet hur jag kan göra för att komma åt min SGS med min Macbook? Händer ingenting när jag kopplar in den via USB, den dyker inte ens upp i skivverkty. Bilder från telefon till dator - Mobiltelefoner och.


Honortill appen Bilder i Mac - postad i Mobiltelefoner i allmänhet: En bekant har köpt en Honoroch vill föra över bilder från den till sin MacBook Air.

Den syns inte som en enhet på skrivbordet. Går det att koppla ihop smed mac på något enkelt vis och föra över bilder och musikfiler? Tryck på knappen där innan du kopplar in usb sladden, då kommer den att ansluta med masslagring istället för MTP. Med fruns nya Spica ville den inte upptäckas i Macbookens finder. Lösningen blev enligt nedan efter lite googlande: Det finns.


I Windows kan du använda Windows Explorer för att dra och släppa innehåll till och från telefonen. Om du använder USB-sammanlänkning för att ge din dator internetåtkomst via telefonen måste du stänga av den funktionen innan du kan kopiera filer via USB. Du kan bara komma åt SD -kortet som innehåller . På bilden framställs kompatibiliteten för Kies till din Mac , vilket ytterligare hjälper dig att överföra. Anslut mobilen till din Mac och hantera allt innehåll. Du kan även använda det om du behöver . I slutet av förra milleniet specificerades.


Android till Mac framgångsrikt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.