torsdag 28 januari 2016

Arbetsvagnar till salu

Köp och sälj begagnade skogsmaskiner säljes och köpes. Bodbörsen finns i Landskrona där vi lagrar samtliga objekt vi har till försäljning. Vi äger samtliga objekt som är till uthyrning och försäljning. Vi har oftast ett 100-tal objekt till salu i lager, både separata bodar och sektionsmoduler.


Manskapsbod till salu från Kr. Arbetsvagn tum med broms i mycket bra skick. Rummet mäter 230x2ArbetsruArbetsbänk med 6st lådor bänken mäter H: B:1D: Rummet mäter: 230x120.


Valdistriktet röstar vänster. Bodbörsen köper, säljer och hyr ut bodar och kontorsmoduler som arbetsbodar, baracker, manskapsbodar, personalbodar, kontorsbodar, container och hjulbodar. Max lastvikt (max loading weight): 6kg. Registreringsnummer: RFT 010. Samtliga växthus har automatisk bevattning.


Den nya försäljningsdelen utomhus bevattnas med slang. Begagnade husvagnar ser oftast fräschare ut än arbetsvagnar , men under ytan är de i regel bara skräp. Sen är det såklart roligare att bygga ett eget hus på hjul än att försöka få en arbetskoja mysig och fin.


Storlek och pris varierar väldigt, vissa har en verkstadsdel vilket kan vara väldigt praktiskt till allt . I fiskebåtar, fritidsbåtar, hus, arbetsvagnar och bodar m. Kaminerna kan användas i alla klimat, t. Ubåtshamnen till salu för tredubbla priset. Alla delar i systemet som t. Den kinesiske miljardär som köpte den strategiskt viktiga ubåtshamnen i Fårösund på Gotland vill sälja tillbaka anläggningen. Mångmiljonorder till Lyckseleföretag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.