onsdag 27 januari 2016

Bygga förråd av container

Måste ha en snabb lösning på ett förråd så vi funderar på att köpa en beg fots container , bygga in med träpanel och tak och ha som. Klä in container för förrådsbruk. Erfarenhet angående container som förråd? Planen är (till att börja med ) att 1. Alltså 4x4x8m 20fots container är .

Det finns vissa undantag från kravet på bygglov om du har ett en- eller ett tvåbostadshus. Du kan få bygga uteplatser, skärmtak, friggebodar, tillbyggnader, uthus, murar och plank utan bygglov. Du kan även få göra fasadändringar och bygga två takkupor utan lov.


Du behöver inte bygglov men måste göra . Ibland måste du göra en anmälan även om du inte behöver bygglov. För att få reda på om det du . De ska gå att dela byggnaden så att ja kan ha förråd i en del och i framtiden bastu i den andra (behöver inte vara lika stora delar).

Snickarexperten Anders Öfvergård ger de bästa tipsen när du ska bygga friggebod. Ladan inrymmer stall med tre stora boxar och en sadelkammare, loge, vagnslider och förråd. I paketet ingår värme, isolering, låsbom, elcentral Amp och belysning. Det beror helt på vad detaljplanen säger för den fastigheten där du vill bygga.


Kontakta bygglovsenheten, vi har öppet för besök varje dag från 9-10. Välj ”planer: antagna” . Som byggledare är det viktigt att se över behov som personalen kan ha. Karta och vägbeskrivning Öppet idag 06:- 13:00 . Container praktiskt på byggarbetsplatsen.


Vi kan även erbjuda helt kundanpassade containers. Faktaansvarig: Stadsbyggnadskontoret. Vi är specialister på att bygga om containers. Både stora och små ombyggnationer: allt från en isolerad byggcontainer till ritningsbaserad ombyggnation.


Jag ska bygga hus, vad har jag för nytta av en container ? En container underlättar enormt vid nybygge eller ombygge av hus. Du kan både förvara dina möbler och husgeråd i den eller så kan du använda den som arbetsplats och som låsbart förråd för dina verktyg.

Vår erfarenhet är att husbyggande ofta tar längre tid än . Carport – kräver bygglov inom detaljplanelagt område. Så även om du planerar att bygga en vägg på en carport.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.