torsdag 21 januari 2016

Gård till salu sollefteå

Areal ca 1ha varav ca 7. Vackert beläget bostadshus. Uppvärmning genom bergvärme samt ved om så. Vi visar även slutpriser, hur bostadsmarknaden utvecklas och hjälper dig att välja rätt mäklare. Vi står till er tjänst vare sig ni skall sälja torp, hus eller gårdar. LRF Konsult är en av Sveriges största fastighetsförmedlare.


Sök och hitta fastigheter till salu inom hela landet - direkt på vår webbplats. Bottevåningen varsamt renoverad. Stor tomt med odlingsmöjligheter. I sel, ca km söder om ramsele i sollefteå kommun.


I Gåsnäs finns tomter med framdraget vatten och avlopp för den som vill bygga ett nytt hus. Lediga tomter är markerat med grönt. Nära till både affären och skolan.


Vanliga intressen är jakt, meka med bilar och motorcyklar. Sollefteå , Västernorrland - Till Salu - Gård - 1m². Man kör gärna Volvo, Citroen och Renault. Visa mer i livstilskartan.


I den här valkretsen får Socialdemokraterna fler röster än riksgenomsnittet. Valdistriktet röstar vänster. En gård med full aktivitet är till salu.


Med så många djur som finns på gården så går det såklart massor av foder. Här är en ensilagetub precis påbörjad. Många olika maskiner och tillbehör till dessa behövs på en gård. Hovs Gård i Prästmon, Kramfors kommuns största svinfarm, är till salu.


Jens Nordqvist hoppas kunna hitta en köpare som är villig att ta över gården. Den ena kan köpas av juridisk person utan förvärvstillstånd. Du kan i samband med bevakningen sätta in en mängd andra sökkriterier och filter för att öka relevansen och pricksäkerheten i vad vi levererar till dig. Bostadsbyggnaden är på närmre 2kvm boarea med tillhörande garage och jordkällare samt totalt ca ha mark. Luhrsjön är en mycket fin bad och fiskesjö.


Fastigheten är taxerad som. Hitta bostäder till salu till bästa pris. Annonsen har (1) bilder. Hus sökes i Övikstrakten. Bostäder till salu i hela Sverige genom Privatmäklaren.


Det här vackra träslottet som är till salu just nu är ett riktigt klipp. Se bilderna för att titta in i slottet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.