onsdag 27 januari 2016

Bandsåg metall

Jämför priser och läs recensioner på Elsågar. Välkommen till PriceRunner! Bandsåg , Elnät, kg, Metall. För smörjfri kapning i metall och plast. Skärvinkel vänster – 60°.


Max kapacitet 90° rundstänger Ø 1mm, fyrkantsgods 1x 1mm.

BANDSÅG MAKITA DPB180Z PORTABEL 18V SOLO. Portabel bandsåg från Makita Använd denna maskin för gnistfri kapning av metall. Sågen har ett ergonomiskt utformat han. Här hittar du små och stora bandsågar för att skära i metall.


Våra metallbandsågar är i hög kvalitet och används av industrin och krävande individer. Kallbandsågar används för att skära metall och järn. Hos oss hittar du sågar från leverantörer.


Här finns våra nätdrivna bandsågar som är gjorda för att såga metall på ett kontrollerat sätt och säkert sätt.

Kapningen är gnistfri vilket gör att brandfara inte är. Stor kapkapacitet - upp till . Trots sin storlek kan denna maskin såga upp till 1mm. Solid och stark konstruktion och avfasning -°.


Metall bandsåg MBS1med kylning, automatisk stopp och hastigheter, svängbar arm. Samma höga kvalitet som i BS-4och BS-6som redan har varit till salu i flera år. Samma som BS-31 men större och effektivare motor.


Kvalitativa mothåll, som hålls på sin plats under hård och ständig användning. Högklassiga motorer och stadig vibrationsfri ram. Motip Sprayfärg Metallic Röd. Akrylfogmassa 300Ml Vit Decora. Frågan är om det finns små maskiner där man lätt kan ställa om hastigheten?


Eller måste man upp på golvstående m . Detta är en portabel kapbandsåg för metall med vridbar arm. Netauktion, bilauktioner, konkursauktioner, antikauktioner. Maskinen är tystgående och har en praktiskt bladspänning.


Auktion nästan varje dag på vår stora online nätauktion.

Försäljning främst för konkursförvaltare, myndigheter och företag, med inriktning på produkter och utrustningar för företag, verkstäder, myndigheter mm. Du som har produkter som du vill sälja eller värdera är . See what people are saying and join the conversation.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.