måndag 25 januari 2016

Jobb i norge oljeplattform

På plattformene i Nordsjøen er det en lang rekke. Kids Multibrands Of Denmark ApS, Oslo. Hytech Personnel, Tananger Karrierestart.


Tinderbox er Danmarks førende konsept med barnas merkevarer, og har åpnet 600kvmmed de beste nordiske og internasjonale brands i Glasmagasinet, i midten av Oslo Sentrum. Som store manager i Tinderbox forventer vi, at du: Har tidligere erfaring fra servicebransjen med .

Det kan virke håpløst, men det er det ikke. Det er flere veier inn, og husk at de fleste som er ansatt offshore i dag, har tidligere vært i din posisjon. Her er noen nyttige tips til deg som . Vill du jobba på en oljeplattform i Norge ? Då är du på jakt efter ett jobb i Offshore branschen. För att jobba på en oljeplattform i Norge måste man ha genomgått minst en säkerhetskurs.


Jobber med praktiske oppgaver på boredekket.

En hjelp på veien til jobb i Nordsjøen. Når man skal søke jobb offshore, eller vurderer det, så er det mye å sette seg inn i. Vi håper denne siden bidrar til å lette oppgaven. Många är det som drömmer om att jobba offshore på oljeplattform i Norge.


Men det är inte alla som vågar ta steget och chansa. Men kom ihåg att om du får ett jobb på en oljerigg så är den summan . Lediga jobb på oljeplattform i Norge. Ett jobb i Norge som många har hört talas om är jobb på en oljeplattform ”offshore”, alltså utanför kusten. Att jobba på en oljeplattform innebär ofta ganska långa arbetsdagar och man jobbar i veckoskift vilket kan vara både fysiskt och psykiskt påfrestande, men å andra sidan så har man . Jobb på oljeplattform i Norge Norge är ett populärt resmål för arbetssökande svenskar. Ett av alla populära yrken som svenskar arbetar med är jobb oljeplattform Norge.


Ett jobb oljeplattform Norge är ett arbete som innebär mycket tid ombord på oljeplattformen men också mycket ledig tid då det finns möjlighet att resa hem. Jobba på Oljeplattform i Norge. Information för dig som söker jobb på oljeplattform i Norge. Så höga är lönerna, vilka utbildningar krävs, säkerhetsutbildning o.

Har hørt at det å jobbe på oljeplattform er en bra jobb , og at man jobber uker og har mnd fri. Noen som vet hvilken vei jeg bør gå for å ende opp på plattform? Har foresten høydeskrekk, er man ofte utsatt for store høyder i jobben? Alle ledige Elektriker Offshore jobb i Norge. Finn arbeid og stillinger på Careerjet.


Jeg har veldig lyst til å få en jobb på oljeplattform. Hei :) jeg er en jente på år, som går studiespesialisering på videregående. Här hittar du länkar, tips och annat som kan vara bra att veta för dig som vill hitta jobb i Norge.


Måste man vara bra på engelska? Sverige eller måste man gå kurs i Norge ? Arbetsuppgifter, måste man vara händig eller kan . Dessa naiva inlägg om oljeriggsarbete börjar gå mej på nerverna,det är inte bara att börja jobba på oljeplattform , vad ska du jobba med? En oljeplattform må leve hele døgnet.


Skiftordningen er slik at man jobber to uker i strekk og har deretter tre eller fire uker fri. Jeg ønsker meg en jobb offshore. Hva er minimumskravet for å få jobb ? Du må ha en formell utdanning.


Enten et fagbrev eller høyere utdanning innenfor ingeniør- eller realfaglige disipliner. I alle stillingsannonser står det solid erfaring fra bransjen eller hydrokarboner under trykk er et absolutt krav. Hvordan skal jeg få en .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.