tisdag 26 januari 2016

Bensindriven flismaskin

Flismaskiner med bensinmotorer och elstart, perfekt för den som vill flytta med sig flismaskinen till det som ska flisas, inget behov av ström eller stora maskiner men ändå med kapacitet som räcker långt. Finns i två varianter med och hästars m. Bensindriven flismaskin. Ris, kvistar och liknande matas in via den stora öppningen i toppen.


Utmatningen av flis sker via utmatningsarmen. Tankkapacitet: liter.

Vikt: 165kgMaskinen är CE märkt. Denna flishugg är kapabel att skära grenar med en diameter på högst mm. Till exempel är det inte många som har många eluttag i fritidshuset - om det ens finns el överhuvudtaget. Därför är en bensindriven flismaskin absolut behändigare för att . Flishugg Trädgårdsmaskiner(6).


Traktoreffekt till Flistugg ? Jämfört med en flismaskin med eldriven motor är en flismaskin med bensinmotor snäppet dyrare, men den är effektivare och mångsidigare i olika miljöer. GB 4C - Slukar allt: den starka multikompostkvarnen med. Den tar hand om mjukt material lika bra som hårt.

Efter års envist forskande och provande har Bernards utarbetat en maskin som är anpassad till en stor målgrupp. Maskinen är enkel att använda och enkel att transportera tack vare vagnen som maskinen är monterad på. Härr får du kapacitet som du får betala betydligt mer för hos konkurrerande . Populär bensindriven flishugg. Slaghack bensindriven - Duration: 0:47. Flisar direkt på stället - spar ti kraft och pengar ! Motor: hk med elstart.


Garanterad trä diameter: mm. Gaffelfäste för smidig transport. Köp hos oss på Kellfri redan idag. Med en kraftfull hk bensinmotor, elstart och dragstång för bogsering bakom ex ATV. Mycket populär bland entreprenörer, skogsägare, fastighetsägare, uthyrningsföretag mm.


Automatisk inmatning tack vare konstruktionen av trumman vilket ger ett snabbt och effektivt . Mobil flistugg - flisar direkt på stället - spar ti kraft och pengar! Kraftfull flismaskin som transporteras på kärra. Vi har även en släpkärra med last-ramp att hyra för 300:-. Kan även lämnas och hämtas inom GBG mot ersättning 750:- Tuggar grenar och sly upp till 8cm i diameter. Den ska inte vara eldriven, och inte gigantisk som kopplas till traktor.


Den ska helst vara lättmatad och ge små fina flisbitar.

Finns det någon här som har bra erfarenhet av något sådant? I så fall av vilken märke? Jordfräsen är lämplig för lätta och medeltunga fräsning av mark.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.