onsdag 27 januari 2016

Grossist kläder sverige

Grossister för kläder i Sveriges största register över klädgrossister. Hej, Tänkte att vi här kan ge förslag på hur man hittar svenska och utländska leverantörer och grossister. I Sverige har vi ju grossist.


Vi säljer våra plagg till butiker i hela Sverige. Vi jobbar också med private lable, så har har du en egen kollektion eller enstaka plagg som du vill producera så kan vi hjälpa er .

Chiponette är en klädgrossist som tillverkar och säljer modekläder till butiker och varuhus i hela landet. Vi inspireras av trender i London och Paris. Designers, tillverkare och grossister av kvalitetsdamkläder och kläder i extra stora storlekar tillverkade i Storbritannien – köp direkt från vår B2B webbmodebutik.


Helst direkt från tillverkare så det blir så billigt som möjligt. Går det beställa direkt från fabriker , eller krävs det att man har ett företag för det? Här hittar du Sveriges mest KlimatSmarta varor, tjänster och företag!


Den är i början av februari och är enbart en fackmässa. Jag känner ett par resande försäljare inom klädbranschen .

Under dessa kategorier hittar man vuxenplagg så sostrumpor, knästrumpor, underkläder, trosor, . Kläder , Skor, Pälsvaror - grossister. Måttbandsvägen b, Täby. Italienska kläder och skor är väl de mest exklusiva som finns.


Butiker, e-handel, grossister , designers, modeföretag kan använda Italianmoda gratis. Här kan du komma i kontakt. Se också listan över alla affärsängelnätverk i Sverige på Businessregion. Alltså det finns affärsänglar och . Nu hade jag tänkt att börja sälja professionellt på tradera - dvs. Jag menar lager i Sverige borde ju då vara alterntativet för denna person då leveranstiden är längre än normalt för traderaleveranser.


Det innebär dock inte att övriga produkter per automatik är lagliga att importera till Sverige. De måste fortfarande falla inom ramarna för gällande EU direktiv. För något år sedan hade vi en kund som importerade kläder från en grossist i Kina. De insisterade på att använda just en grossist , istället för en . ESSICS är grossist för kläder , smycken, väskor och hudvård i Sverige. Som klädgrossist säljer vi unika, boho kläder som haremsbyxor, klänningar, tunikor mm.


Vi har även barnkläder samt damkläder i stora storlekar.

Genom att erbjuda snabba leveranser samt att ge support till både återförsäljare och även till slutkunder .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.