fredag 22 januari 2016

Ställning för tapetsering i trappa

Vi måste tapetsera om väggen i vårat trapphus. Men det är ju såå långt upp till taket :) Hur gör man det bäst, genom att bygga en ställning så vi kan ställa stegen i trappan. Hur har ni gjort när ni tapetserar i en trappa ? Jag har kanske tapetserat två rum så jag inte jättemycket erfarenhet . Taptetsera i trapp - ställning ? Ställning för tapetsering i trappa?

Jag ska måla och tapetsera i trappan hemma i radhuset. Men upp till taket i trappen är det ju banne mig dubbla takhöjder, dvs meter. Dit når man ju inte och en liten uppfällbar trappstege är ju inte att tänka på.


Näe, nån liten ställningsplattform som man kan lägga på ett av de övre trappstegen och sen . Flexibel trapphusstege för arbete i trappor och platser med ojämn stödyta. Alla ben kan justeras individuellt för stabil placering och säkert arbete. Nu ska vi tapetsera om väggen i trappen och funderar då på HUR ? Det känns lite rangligt att stå på stege, om det ens går.


Dvs bygga en ställning av reglar.

På den lade vi sedan brädor och spånskivor. Aluminiumstege som enkelt ställs i trappan eller på andra ojämna nivåer. Tre sektioner med sju steg (3x7).


Maxhöjd stege: m, räckvidd m. Vad använde ni för stege ställning ? Sveriges i särklass bredaste sortiment av stegar, trappor och ställningar. Gratis, snabbt och tryggt. Stegar och byggställningar från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Byggställningar är ofta nödvändiga vid renoveringsarbeten.


Många väljer att hyra en ställning men har du en egen ställning och en bra stege så får du större frihet. Med en stege jobbar du säkrareDu ska inte vara rädd för att utföra arbeten på hög . Märkte när jag skulle ner och duscha. Dom har byggt en jävla ställning i trappan : S Vad fan ska det vara bra för? Trä- och putsfasader behöver både underhåll och ny färg med jämna mellanrum, och det är ett ganska omfattande arbete.


Våra målare fixar gärna både förarbete och målning. Tänk på att du ofta kan behöva hyra en ställning eller skylift för att kunna måla på ett säkert sätt. TRAPPHUSSTEGE WIBE 77S 5-STEG 25M.

Stege optimerad för alla typer av arbeten i trappor och på platser med ojämn stödyta. Trapphusstege för flexibilitet! Gör det själv med närmare 3renoveringsprojekt. En ställning man monterar på stegen och kan justera lutning efter behov.


Vi har det att hyra på Cramo. Jag käkade en glödlampa igår. Här får du några idéer till vad du kan göra med en helt vanlig – kanske lite tråkig – trappa.


Använd dig av färg och fantasi, eller tapeter och tålamod. Eller kanske en bit golv och några glada tillrop? Kul blir det i alla fall och varför skulle man inte bry sig om trappan , när man är så noga med väggar och golv? När du tapetserar gäller det att anpassa tekniken efter val av tapet.


Har du valt en non woven-tapet ska du. Oavsett om du är konsument eller företagskund använder vi alltid proffsmaterial från de ledande tillverkarna när vi utför vårt arbete. Dessutom får du alltid års garanti när du anlitar oss. Självklart är vi är vi medlemmar i Målareförbundet.


Vill du har kostnadsfri offert, rådgivning, tips eller idéer kring ditt projekt? Att anlita en målare för att måla om huset, fasaden, väggar inomhus eller kanske friggeboden behöver inte vara så dyrt som man först kan tro. Men det finns många olika målerifirmor på marknaden idag och för att du ska hamna rätt i pris när du anlitar en målare till antingen timpris eller fast pris guidar vi på Kostnadsguiden . Staka ut platsen och säkra en stabil grund.


Om inte trappans placering är självklar, mät först ut i grova drag var den kommer att hamna. Prova dig fram var anslutningen till entrégången känns mest naturlig. Ta också ställning till hur man ska beträda trappan , från vilket eller vilka håll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.