onsdag 20 januari 2016

Begagnade handikapphissar

Karta och vägbeskrivning. Globus TT AB GLOBUS TT - Tillför Tillgänglighet i vardagens logistik. Vi köper in hissar från hela Sverige. Personhissar och andra hissar säljes och köpes.


Vi har sedan slutet av sjuttiotalet tillverkat, utvecklat och marknadsfört hissar.

Idag servar och levererar vi framkomlighet i hela Sverige. Globus Ara kan anpassas till alla miljöer för person- och lättare godstrafik och är en mycket kostnadseffektiv lösning. Att installera hissen kräver inte mycket förarbete och den kan utan problem installeras i såväl gamla som nya bostäder ute som inne.


Här hittar du hela vårt hissortiment. Nov När det gäller begagnade hissar så har vi stor erfarenhet av återanvändning. När du ska flytta en begagnad hiss, rulltrappa eller port behöver du uppfylla vissa krav.


Skicka ett mail, gärna med bil eller kontakta oss på telefon. Apr Ytbehandling: Skyddskåpor av galvad plåt som är plastbehandlad.

Oct Globus tillverkar och säljer nämligen handikapphissar i skilda former till gagn för alla som har det svårt med den egna rörelseförmågan här i livet. De begagnade hissarna renoveras och återställs i nästan ursprungligt skick vid anläggningen i Svalsta innan de skickas ut till gagn för andra handikappade. Trapphiss handikapphiss från alla köp sälj marknader i Sverige.


Handikapphiss trapphiss rullstolshiss hiss från alla köp sälj marknader i Sverige. Efter en tids sjukdom avled i går afton. Smidesmästaren Lars Fredrik Lars- son i Nyköping. Tillsammans med hofslagare Kjellberg.


Aug En materialhiss gör det lättare att flytta material. Hitta billigaste Handikapp hiss plattformshiss hos AllaAnnonser. Info: Hissen är genomgången, servad på verkstad samt.


En ung man i Malmö förklarar att funktionshindrade kan ställa krav på att det finns handikapphissar och alla har förståelse för det. De berättade om hur svårt det var att även sälja sina begagnade varor på annons eftersom det framgick från telefonnumret i annonsen att varan ägdes av någon som bodde i stigmatiserade. Sivuston otsikko: invalidhissar rullstollyft metallarbeten aluminium svetsning underleveranser metallkonstruktioner. Sivuston avainsanat: alihankinta , matalalattiaauto, invalid taxi, tillverkning av invalidhissar för fordon, bilar och bussar . Det är en dyr kostnad normalt sett men enligt Johan så kan man komma över begagnade trappor . Försäljning, montering och service av handikapphissar , varuhissar dörrautomatik och ramper.


Försäljning, konstruktion och tillverkning av snabbomställningsbara hydrauliska IMH spikmaskiner och spikmaskinlinjer för pallindustrin samt service och handel med begagnade pallspikningsmaskiner.

Sverige › Västra Götalands Län › GöteborgCachadLiknandeHissar Rulltrappor – hisservice, hissreparationer, hissinstallationer, personhissar, handikapphissar , hissunderhåll, hissmoderniseringar – företag, adresser,. Din konsult för hissar, portar och rulltrappor. Kalea grundades 18i Göteborg och har sålt hissar sedan . Företaget säljer och installerar alla typer av hissar, från småvaruhissar (50kg) till truck- och lasthissar för industrin (ca ton) samt handikapphissar för placering i trappor . Pauker wrote:kapten havoc wrote:Max Ronalds wrote:K. Uthyrning av skylift och försäljning av begagnade maskiner. Målning på höga höjder samt fasadtvätt.


ACO Box Concept Lift är ett komplett paket med behållare i PEH pump med styrskåp 230. Rullab säljer nya och begagnade rulltrappor och utför service på alla märken av rulltrappor och rullbanor inom Norden. Plattformshissar - hisservice, hissinstallationer, hissar, rulltrappor, personhissar, hissreparationer, trappliftar, handikapphissar - företag, adresser, telefonnummer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.