tisdag 26 januari 2016

Enkelstege

Jämför priser och läs recensioner på Byggtillbehör. Välkommen till PriceRunner! Söker du efter en klassisk enkelstege ? Besök oss på Stegproffsen.


Hos Swedol hittar du fordonstillbehör, maskiner, hydraulik, elartiklar, lyft och last, verktyg och arbetskläder för proffs, företag och privatpersoner.

En klassisk stege som är lätt att hantera. Kan även användas som både vägg- och takstege. Tillverkad i aluminium vilket gör den mycket hållbar. Stegpinnarna är fästa med en kraftig genomgående sammanfogning.


En enkel stege som passar den kvalitetsmedvetna hemmafixaren. Perfekt för de lite lägre höjderna. Stolpstöd tillverkat av galvaniserat stål för att bli extra hållbart och inte rosta.

Monteras enkelt på din stege genom att klämmas fast på den översta stegpinnen. På grund av sin klykliknande utformning passar det mot stolpar i de flesta storlekar. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Uppfyller industrins och yrkesmannens krav på en stark, säker och oöm aluminiumstege.


Typkontrollerad enl SPCR064. Enkelstege Wibe Ladders Yrkes. Stege med stegpinnar av räfflade fyrkantsprofiler 29xmm. Försedd med glidskydd i gummi. Certifierad enligt EN 131.


Fungerar även att användas som tak och väggstege. Stegfot typ ingår till stegar över meter. De kraftiga sigma-formade sidoprofilerna ger stabilitet utan att påverka vikten. Lätthanterad och stabil enkelstege i aluminium med glidskydd i gummi som gör att den står stadigt mot marken.


Våra enkelstegar är tillgängliga i aluminium, glasfiber eller som trästege och i en mängd olika höjder. Om du är osäker på höjden eller material när du måste välja ny enkelstege , är du alltid välkommen . Vi använder cookies på våra webbplatser, för att identifiera din enhet så att vi kan skräddarsy din användarupplevelse.

Du kan inaktivera alla cookies som redan är lagrade på din dator, men detta kan stoppa våran hemsida från att fungera ordentligt. Stegsidor av kraftig och stabil I-profil - gör stegen extra stadig. Prisvärd och smidig stege. Kraftig stege av aluminium med stegpinnar av räfflad fyrkantprofil.


En perfekt stege för villaägaren. Tillbehör: stegfot, förlängningsben, toppstö flyttbar stegplatta. ENKELSTEGE 5STANDARD. Utrustad med räfflade stegpinnar i 4-kantprofil.


Kan kompletteras me stegbreddare art. Teleskop enkelstegeN är tillverkad i anodiserat aluminium. Kraftiga golvskydd samt 40mm djupa steg gör stegen väldigt säker och bekväm att använda.


Stegens längd justeras enkelt steg för steg och dess kompakta mått i hopfält läge gör den lätt att transportera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.