onsdag 20 januari 2016

Barnspel

Försök att få en toppoäng i det här galet beroendeframkallande fidget spinner- spelet! Barnspel och många andra online! Snurra leksaken så många gånger du kan, tjäna mynt och köp uppgraderingar!


Rånare Bob 4: Ryssland säsong 2. Bobs senaste brottsvåg har tagit honom hela vägen till Ryssland!

Här hittar du ett brett utbud av barnspel som är extra roliga för de mindre spelarna. Oavsett om du söker ett spel till en treåring eller sjuåring har vi garanterat ett spel som passar. Spela gratis, och ha kul!


Välj bland över 1gratis spel för barn på Cartoon Network! Vi har fantastiska onlinespel med Looney Tunes, Tom och Jerry, Familjen Flinta osv. Allt är gratis att spela.


Hos BR har vi ett stort urval av barnspel - Fri frakt vid köp över 4kronor!

Handla online, returnera i alla butiker. På Pappas Appar hittar du roliga och lärorika spel för barn. Testade och godkända av föräldrar och pedagoger. Bra priser och snabb leverans på Nordens största varuhus! Sortera resultatet efter.


Antal produkter per sida. På den här sidan hittar du fler än spel som passande för barn att spela. Det är en blandning av spel där du går på banor och pussel-varianter där du får tänka logiskt för att lösa små problem. Vi hoppas att du gillar vår samling med barnspel.


PC - Download Aktiveras via Steam. Ge barnen en rolig spelstund med härliga barnspel från oss på Jollyroom. Vi har barnspel från en mängd olika populära titlar som garanterat kommer ge barnen många timmar av kul underhållning. I vårt sortiment finner du barnspel från några av marknadens mest älskade varumärken som Micki, Djeco, Alga och Kärnan! Får du ett bananskal halkar du över till valfri motspelares bricka och stjäl en apa.


Med gorillabajs blockerar du för dina motspelare.

Den spelare som först får fem apor i ra antingen på höjden eller på bredden, ropar AP-BINGO och vinner spelet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.