tisdag 26 januari 2016

Viking robotgräsklippare test

Vi har testat robotgräsklippare. Hur klarar de att klippa i terräng och är de lättprogrammerade. Se vilken robotgräsklippare som blev bäst i test här.


Vikings P-modell klarar tuffa lutningar, och den smala klippbredden gör den idealisk för gräsmattans alla prång och trånga ytor. De kraftiga hjulen gör Viking MI 4P till en spelare att räkna med även i krävande terräng - de rengör dessutom sig själva och kräver således en mindre ansträngning från .

Värt att notera är att modellen också kan styras manuellt. På minussidan noterades dock att den har lite svårare för högt och tjock gräs. I årets test har man valt ut sju modeller. Den sistnämnda modellen . Aftonbladet publicerade i måndags sitt årliga test av robotgräsklippare.


Denna gång är det sju olika modeller som har testats. Det vill säga Viking iMow MI 6som faktiskt ligger . Bland nyheterna finns appstöd så robotklipparen kan styras via mobilen från till exempel jobbet eller sommarstugan.

På andraplats kommer Viking. Råd och rön har testat robotgräsklippare och resultatet visar att maskinerna har blivit både säkrare, smartare och billigare. Priserna varierar mycket, vilket gör att man bör jämföra dagspriset på någon prisjämförelsesajt.


Tanken på en perfekt gräsmatta utan ansträngning lockar allt fler. Men vissa robotgräsklippare har stora problem att klippa gräset och är brutala mot hinder som kommer i vägen, visar Testfaktas test. En maskin rymmer dessutom från testbanan. Varför en VIKING robotgräsklippare ? Här har vi testat stycken – en del är riktigt bra, andra till och med farliga.


Robotgräsklippare blir allt mer populära. Våra nya robotgräsklippare MI 6och MI 6P är inte bara robotar, utan ovanligt intelligenta robotar. Robotklippare Viking iMow i serie MI från Viking för större gräsmattor har fått flera utmärkelser för både funktion och användande samt design. Modellen MI 6PC har extra.


Att köpa robotgräsklippare har utan tvekan blivit populärt, i den här guiden listar vi de robotgräsklippare som blivit bäst i test. Om denna utveckling fortsätter är robotgräsklippare snart ett givet inslag i den svenska sommaridyllen. Bästa robotgräsklipparen klipper riktigt snyggt och snabbt - även blött och långt gräs.


De sämre robotgräsklipparna i testet låter en hel del och har stora problem med ojämna gräsmattor.

I vårt test har vi bland mycket annat: Bedömt . Tack för att du vill delta som testpilot för vår robotgräsklippare iMow MI 4P. Tack vare iMow får du en perfekt klippt gräsmatta då den har en riktig gräsklipparkniv och korta veckobaserade klippningar. Gräsmattan ska användas av dig och inte roboten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.